Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek probléma, ha sírva röhögtök együtt a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés

Nos én egy alapjáraton kedves, helyes társaságkedvelő lány vagyok. De ha kis baráti körbe vagyok elvadulok. Ilyenkor nagyon állat vagyok, jó étterembe és mindig sírva röhögés a vége, főleg ha előkerül pár sör is. Fiúk ez nálatok zavaró, inkább a haverjaitok viselkedjen így és a barátnőtök legyen visszafogott? Nagy társaságba uralkodom magamon de legjobb barátokkal kibontakozik az igazi énem :D

17/L

2012. jan. 16. 21:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ha beiszok, meztelenül rohangálok mindenki előtt. a barátnőm a fejét fogja.
2012. jan. 16. 21:44
 2/17 anonim ***** válasza:
1. kommentelő hát ez a Facepalm :D
2012. jan. 16. 21:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi megnevettettél :D
2012. jan. 16. 21:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Korben, tarsasagban!
2012. jan. 16. 21:48
 5/17 anonim ***** válasza:
én szivesen csinálom ezt a barátnõmmel (sirva rõhõgést) ugyanis õ vidám alkat fõleg ha iszik xD
2012. jan. 16. 21:48
 6/17 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha mindig ilyen idétlen vagy, akkor zavar. Ha néha vannak "tiszta" perceid is, amikor lehet veled érdemben beszélgetni, akkor nincs gond.
2012. jan. 16. 21:49
 7/17 A kérdező kommentje:
Alapjáraton komoly vagyok. És értelmes. Lehet velem beszélgetni nem vagyok a mindig idétlenkedős. De mikor jön aminek jönnie kell akkor elszabadítom a poklot :D
2012. jan. 16. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben. :D
2012. jan. 16. 21:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Ertelmes vagy. Csak nem tudod mi a kulonbseg a -ba,-be es a -ban,-ben kozott.
2012. jan. 16. 21:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Kössél bele abba a két n betűbe te édes kedves ember. Nehogy már gyakori kérdéseken nyelvészkedj... Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, örülj, hogy nem egy teccik láccik láwcsi puszaah wagyok szöveget olvastál... Komolyan már a kákán is. Néha elkeserít a rosszindulatúság de most tuti menőnek hiszed magad, hogy beoltottál egy 17 évest. Ügyes vagy leülhetsz...
2012. jan. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!