Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek probléma, ha sírva röhögtök együtt a barátnőtökkel?
Nos én egy alapjáraton kedves, helyes társaságkedvelő lány vagyok. De ha kis baráti körbe vagyok elvadulok. Ilyenkor nagyon állat vagyok, jó étterembe és mindig sírva röhögés a vége, főleg ha előkerül pár sör is. Fiúk ez nálatok zavaró, inkább a haverjaitok viselkedjen így és a barátnőtök legyen visszafogott? Nagy társaságba uralkodom magamon de legjobb barátokkal kibontakozik az igazi énem :D
17/L
9-es, ha már itt tartunk, te meg nem ismered az ASCII kód rendszert, hogy írhass ékezeteket még egy angol billentyűzettel is? :)
Amúgy engem nem zavar, ha egy lány ökörködik, de ha mondjuk egy komoly helyen vagyunk, mint említetted az éttermet, engem igen is zavarna, de ez én vagyok :D
Nincs ezzel semmi gond, én is ilyen vagyok csak én fiúból vagyok. :D
Én el tudnék képzelni egy ilyen barátnőt magam mellé, csak épp nem lelek, de talán egy nap sikerül találnom ilyen lányt. :)
Önmagad vagy? Akkor mi baj lehetne vele?
Drága, hidd el, te állsz magadnak a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!