Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fiatal vagyok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiatal vagyok még ilyeneken gondolkodni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok de már a családalapításon jár az agyam.persze még partner sincs ebben meg még az anyagiak sem adottak de én már ilyenekben gondolkodom

szerintetek az hátrány ha még "nem éltem ki magam" biztos tudjátok hogy értem?

ill ebből következően mivel komoly gondolkodásunak gondolom magam kapcsolataimon sem tudom egyszerűen túltenni magam.

egyébként ti mikor tervezitek hány éves korotokban a házasságot?

2012. jan. 19. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem az anyagi háttér a legfontosabb! ugyse fogsz tudni neki mindent megadni smit majd kér! hanem az h szeretnétek-e babát vagy nem.
2012. jan. 19. 18:23
 12/19 A kérdező kommentje:
persze az nyílván alapvető ezért nem is írtam
2012. jan. 19. 18:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Én 24/F vagyok és most kértem meg a barátnőm kezét és szeretnénk majd babát is a közel jövőben, szóval akinek esze van és lehetősége!!! az ilyen esetben normálisan gondolkozik!

Ha meg csak 30 éved felett lesz lehetőséged gyereket csinálni, akkor nagypapa és nagymama leszel mire kijárja a középsulit, na az sem jó...

2012. jan. 19. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
természetes dolog hogy gondolkodsz rajta és tervezed a jövődet, és azis pozitiv hogy tisztában vagy az anyagiakkal és párkapcsolattal, nem mindenkinél van olyan hogy kiélni magát, ez szeméyiség függő (megáltalában csak egy kifogás)
2012. jan. 19. 18:29
 15/19 anonim ***** válasza:

en 22 vagyok, es minden nap eszembe jut. beleremeg a mehem, amikor megerzem a babaillatot. szerintem normalis. meg mi is varunk vele, anyagiak miatt, de ket ev mulva remelhetoleg mar babazunk :)

amugy te ffi vagy vagy no, kedves kerdezo? :)

2012. jan. 19. 18:30
 16/19 A kérdező kommentje:
férfi vagyok
2012. jan. 19. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:
nem a korod, hanem a helyzeted miatt korai ezen gondolkozni, sorry...
2012. jan. 19. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai, ha te 23 évesen készen érzed magad erre akkor csak azt mondani neked hogy hajrá.

Ez jó dolog mert legalább van célod az életben.

Én egyébként 30-35 között tervezek házasodni és családot alapítani. De majd úgyis alakul ahogy alakulnia kell.

27/F

2012. jan. 19. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
nem korai. én is korán szeretnék babát, és el is kezdtem építgetni a pénzügyi alapokat (a pasin még nem gondolkodom, mert nagyon fiatal vagyok, úgyhogy az majd később). gondolni én is gondolok rá, nagyon sokat, vágyom is rá nagyon, de tudom, 4-5-6 éven belül felelőtlenség lenne belevágni. de az, hogy elkezdtem már most megteremteni néhány alapot, ettől kicsit jobban érzem magam. és amíg nincs saját babám, addig abajgatom a barátaink három éves kisfiát. amúgy a kiélésről: én nem vágyom az ilyen kiélős dolgokra. eleve nem szeretek bulizni, másrészt nekem az érzelmi biztonság fontosabb, mint hogy elkönyveljenek tinir*bancnak. tudom, hogy ez egy véglet, csak érzékeltetni szerettem volna a dolgokat. anyukámék se élték ki magukat, mindkettejüknek ez az első kapcsolatuk, és lassan 26 éve boldogok egymással. szerintem te is kezdj el dolgozgatni egy kicsit az ügyön, ismerkedj hasonló komolyabb gondolkodású lányokkal, és hidd el, nem olyan sokára már a saját gyerekedet is a kezedben tarthatod akár.
2012. jan. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!