Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, sokat veszekszünk?
Szereted még?
Ha igen, javaslom töltsetek külön egy kis időt!
huuuuh de ismeros...
A kulon idotoltes nem rossz otlet, de ne hanyagoljatok el egymast, az csak annyi mint mikor a port besoprod a szonyeg ala.
Ugye tudod minden kapcsolatban vannak hullamvolgyek...most pont egy volgyben alltok. De nem szabad hagyjatok egymast, mindig mindent megbeszelni, soha nem fekudni le haraggal es 24 oranal regebbi problemat nem felroni a masiknak!!!:) ez mindent mindent megbeszelni...
tudom hogy konnyu mondani es legalabb 100x olyan nehez megoldani a problemat. nekem volt olyan idoszakom, hogy azt mondtam szakitsunk mert egyszeruen nem birtam, minden nap sirtam miatta....aztan mebeszeltuk elmondtam mennyire faj nekem a dolog, es azzota jol megvagyunk:) persze meg mindig veszekszunk neha, de altalaban megolelem es vigyorgok egyet vagy o es kesz a bekules.
Normalis kapcsolatban van veszekedes, hiszen veszekedes nelkul nem lehet:P
az ember amugy is csak azzal veszekedik(vitatkozik!) akivel ugy erzi hogy erdemes. ha nem szeretne nem veszekedne veled:)
minden jot, beszeljetek meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!