Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz szakítás után, abban az esetben is ha én szakítok Vele és nem ő velem?
Legbelül mégis csak rossz, hogy vége. Amikor szakítottam a régi barátommal, másnap pedig randiztam a mostani barátommal, randi után elsírtam magam. Nem értem miért, az exemmel már annyira kihűltek az érzelmek... Dehát csak velem volt 1 évig, megszoktam...
Ha lesz új barátod hidd el nem is fogsz már gondolni rá...:) Csak egy kis ideig rossz. Gondolj arra, hogy együtt már nem ment, jobb ez így!
Azt hiszem, Te még szereted.
Ha a hosszabb idő alatt nem hiányzott, talán azért is lehetett, mert tudtad, lélekben veled van,
csak egyedül voltál, de nem voltál magányos.
Hisz ott élt benned.
Most , hogy nincs, most kezded értékelni a vele töltött perceket, amit hiányként élsz meg.
Már nem lehetsz vele, és ez baromira emészti a lelket.
Nem tudsz mit tenni.
Ha szándékosan keresel kapcsolatot, csak rosszabb lesz, mert titkon talán az ő vonásait fogod keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!