Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog majd venni?
Nem most akarok férjez menni. Nem azt akarom, hogy már most gyűrű legyen az ujjamon, de szeretném ha tudnám, ha tudhatnám, hogy van rá lehetőség. Hogy úgy lehessek együtt a párommal, hogy nem csak a mának élünk.
Másfél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást. Ezzel nincs gond. De ha szóba jön a jövő akkor teljesen kiakad. Szeretne majd családot, de nem gondol bele abba, hogy kivel.
Még együtt akar élni haverjaival. Aztán ha biztos talajon áll, majd akkor majd csak ezzel foglalkozni. Amit meg is értek. Én is tudom, hogy még anyagilag egyikünk sem állna készen. Még az összeköltözéshez sem. De jó lenne tudni, hogy legalább el tudja e velem képzelni az életét, de ha rákérdezek, akkor csak annyit mond, hogy nem tervez egyáltalán.
Aztán szóba jön az is, hogy neki az is fontos, hogy vallásos legyen, addig nem tudna elvenni.
23éves vagyok. Még fiatal, de annyira már nem érzem magam annak, hogy még évekig legyek valaki mellett, akinek csak időtöltés vagyok.
nem
de olyan volt h bent voltunk IKEAban és nézegettem egy gyerekszobát (pontosabban egy plüss állatot) az unokahúgomnak és megállt neki dőlt a falnak, és kérdeztem tőle h mi van, ő meg erre azt felelte h volt egy villanása
meg volt olyan h azt hittük h terhes vagyok, és megnyugtatott h az sem lenne baj, ha az lennék, mert örülne a babának
de ezek még a kapcsolatunk elején voltak
azóta csak a "ha-k" vannak, de nála inkább csak rövid távon, most pl egy nyaralásról volt szó
úgy volt, hogy floridába megyünk szüleimmel, de ő nem tudott volna jönni anyagiak miatt, és mondtam h sosem látjuk majd együtt, ő meg azt felelte, miért ne láthatnánk, majd, biztos h látjuk együtt
ő mennyi idős? az én párom is utál ilyenekről beszélgetni:) pedig már 3 éve vagyunk együtt de én még 2 évig egyetemen fogok tanulni
gondolom nem lenne veled ilyen régóta, ha nem akarna majd feleségül venni a későbbiekben!
21L
Ha belekezdek egy kapcsolatba, az az első, hogy
beszélgetünk a jövőről, hogy kinek milyen elkép-
zelései vannak külön külön. Tehát hogy szeretne-e
családot, házasságot, stb stb. Bár nem feltétlen
ragaszkodok a házassághoz (ugye csak egy papír),
mégis jelentősége van, meg azért belül csak jelent
valamit, viszont babákat szeretnék.
Ezt elmondom az elején.. ha nem akar gyereket.. akkor
már rosszul indul a dolog... vagyis nem biztos, hogy
ő kell nekem..
Fiatalon akar családot, és család centrikus. Minimum 4gyereket szeretne (neki hat tesója van)
szóval ezzel nem volt gond, soha
mondjuk mikor megismerkedtünk akkor még 26-27évesek akart nősülni, most már 30...
Az enyém 25 és még mindig otthon lakik, esze ágában sincs különköltözni vagy bármi sajátban gondolkodni...
Jó állása van, jól keres, csak kevés ideje marad minden másra, a legkényelmesebb hazamenni (szülőkhöz, ez mindenképp kiemelendő). Hozzám se jön aludni, csak haza.. Szóval elég gyerek még.
Bár ő már emlegetett lagzit meg majdani gyereket, de nem tervezés szintjén, inkább pl. ha neki gyereke lenne nem lovagolni hanem focizni járatná vagy nem erőltetné a nem tudom milyen erős iskolát, ilyesmi...
Szóval volt már szó lagziról, hogy nem akar nagyot, meg ha milyen legyen, hol... de nem tervezzük még :D
Ha gyerekekkel játszunk (neki is meg nekem is van unokaöcsém) elvagyunk, bár persze a saját rokonával jobban elvan, azért lefáraszt minket egy pár óra alatt :P
Ne csüggedj, ezek a mai pasik nem sietnek sehova. És főleg akkor nem beszélnek a terveikről, ha arra nagyon kíváncsi vagy -.-" ez amolyan pasidolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!