Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi mért csak az alkalmi szexet részesíti előnyben?
Akikkel eddig találkoztam mindenkinek csak a szex volt a fontos...testi kapcsolat, érzelemmentes szex. Mi van a mai férfiakkal???? Mért nem kell nekik a szerelem, törődés, normális testi-lelki párkapcsolat?
És még ők vannak megsértődve, hogy ilyenbe nem vagyok hajlandó bele menni..
Oké értem, és tényleg nagyon sokan ilyenek.
De remélem tudod, hogy nem mindenki...
Ennyi erővel, akkor mi is mondhatnánk, hogy sok férfi ilyen, de a legtöbb nem.
Te ugyanúgy egykalap alá veszed a férfiak nagy részét, de fordítva már nem tetszik.
Olvasd már vissza, hogy mit írtam...nem veszem egy kalap alá a férfiakat.
Tudom, hogy léteznek még normális emberi kapcsolatot előnyben részesítő férfiak is. Csak a gond az, hogy kevés van belőlük...
De nem vettem mindenkit egy kalap alá.
Te is olvasd már vissza, amit én írtam. Direkt oda írtam, hogy a nagy részét és nem az összeset.
Szóval, ha nekünk el kell fogadni, hogy a csajok nagy része egy haszontalan ribanc, aki semmi másra nem jó, csak egy dugásra, akkor te is fogadd el, hogy a pasik nagy része szexmániás állat.
Utolsó válaszoló!
Teljesen igazad van, belátom.
Sőt talán a nők közt több a haszontalan, egy éjszakás kalandokat kereső csaj...akiknek a gondolkodása egyenlő egy tyúkéval. Azért mondom ezt, mert sajnos sok ilyen csajt ismerek...úgyhogy igazad van.
ha szarul nézel ki akkor max egyszer megdugnának azt csá
de ha jól nézel ki, akkor udvarolnának évekig is, hogy életük végéig megkaphassanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!