Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lop tőlem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve kezdtek eltűnni a cuccaim, de akkor ilyen kis értékűek, mint pl. kulcstartó, tollak aztán dísztárgyak...mostanában pedig már karórám tűnt el, fülbevalóm. Senki sem jár a szobámban a családomon és a pasimon kívül de a szüleim miért vennének el tőlem...szeretem a barátomat semmi bajom nincs vele már 2. éve, hogy együtt vagyunk tudom csúnya dolog rá gyanakodni, de hogyan deríthetném ki az igazságot? Aki időt szánt a válaszára annak előre is köszönöm.2012. jan. 17. 20:46
1/18 anonim válasza:
Dobd ki a pasidat! Basszus ekkora pofátlanságot...:S
2/18 anonim válasza:
Na kell neked indiánok közül választani, aztán ez az eredménye, én soha nem lopnám meg bnömet, de senkit sem, föleg aki annyira közel enged magához hogy beengedjen a házába, az ilyennel azonnal szakítanék, de még a kezét is levágnám vagy ha nekem nem menne szolnék fateromnak
4/18 anonim válasza:
Ne találkozzatok nálatok egy darabig. Ha megszűnnek az eltűnések akkor ő az. Ha folytatódik akkor nem ő.
5/18 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy valamelyik tesód a tettes..?
6/18 anonim válasza:
Én először körbekérdeznék családban, csak hogy biztosra menjek, nehogy csak valami fatális, véletlen összeesés legyen a dologban.. De ha nem ők, akkor sajnos egyértelmű a dolog: leülni a fiúval és megbeszélni vele. De ne hagyd magad olyanokkal eltántorítani, hogy "nem bízol bennem?", "ilyen feltételezel?". Válaszoljon tisztán, egyenesen. Nő vagy, megérzed, ha hazudik :).
8/18 anonim válasza:
Hátha csak a családod és a pasid jár a szobádba és azt mondod , h a szüleid tuti nem voltak akkor csak a pasid lehetett. Gyanakoggyál csak! Régen tőlem is loptak ( igaz az nem a pasim volt hanem a "legjobb barátnőm" és már nagyon megbántam hogy nem vontam kérdőre akkor. Csak később vontam kérdőre amikor a suliban a füzetemet is elcsorta és úgy megilyedt h valamelyik szünetben visszacsempészte a táskámba) Ha a pasid elkezd ideges lenni akkor már biztos lehetsz benne h ő volt.
9/18 anonim válasza:
Egy srác minek lopna fülbevalót és női karórát? Akkor már miért nem rögtön a pénztárcádat lopja el? És miért 2 év után? Nekem ez nagyon logikátlan... Szerintem is zárj ki előbb mindenki mást és menj biztosra! Kérdezz rá anyukádtól például, hogy nem látta-e a fülbevalód, karórádat.
10/18 A kérdező kommentje:
20:48 - nincs testvérem :) 20:55 - Az óra elég drága volt a fülbevaló pedig swarovski lehet eladja vagy nem tudom rágondolni is rossz :S
2012. jan. 17. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!