Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan jöttetek össze párotokkal?
Arra lennék kíváncsi, hogy a mostani párotokkal hogyan ismertétek meg egymást?
Hol?Mikor?
Szerelem volt első látásra? Vagy esetleg sokáig észre sem vetted? Talán utáltad és később megszeretted?
( olyan jó lenne pár romantikus történetet olvasni.:) )
Köszönöm előre is!
Mi a Szigeten ismerkedtünk meg 2006-ban. Én ekkor voltam 21 éves, ő meg 31. Kettővel a miénk mellett állították fel a sátrukat. Igazi vagány srác volt, tetoválás, jó test, helyes pofi, akkor még a szemét is festette:D Én meg viszonylag visszafogott egyetemista lány, szintén visszafogott haverokkal. Már első nap figyelt, 2. napon pedig odajött, miközben ittuk a reggeli kávénkat, hogy töltsem vele ezt a pár napot, nagyon tetszem neki. Nekem voltak fenntartásaim, bár nagyon helyesnek tartottam, de mondtam magamban, ez úgyis csak valami kaland lenne, 2 hét múlva már el is felejtenénk egymást. Aztán tényleg együtt voltunk 4 napig, már első estén meg is csókolt, én meg rövid időn belül beleszerettem. Mikor hazaindultunk, megígérte, hogy keresni fog, így is tett 2 nap múlva. Összejöttünk, 1 hónap múlva már összeköltöztünk, 2007 őszén titokban hozzámentem, és idén ősszel valószínűleg elkezdjük a gyerekprojektet is. Nagyon szeretem, de ahogy az elején átgondoltam, az igaz, hogy baromi nehéz természet és néha nagyon viharos a házasságunk.
Viszont élni már nem tudnék nélküle, a lehető legmélyebb szenvedély a miénk.
Az enyém kb szappanopera sorozatba lenne illendő viszont az 1ik válaszolo azt hiszem aki 20:00köröl irt az övéhez tudnám hasonlitani mivel az én páromnak és sok növel volt dolga nöcsábász volt nagydumás stb..aztán amiota együtt vgayunk 180fokos fordulatot vett és én sem egy strigula vagyok a száámára hanem aza "ő más lány mnt a többi":))
Lehet h kicsit hosszu lesz a story bocsánat érte:
2010 nyarán lett vége egy 3éves kapcsolatomnak utána sokat jártam szorakozni flörtöltem élveztem a szingli életet. volt is egy 3hetes kapcsolatom egy aranyos sráccal..de nekem nem ö volt az igazi. meg is fogadtam h komoly kapcsolatba nem kezdek.
Ősszel ujra indultak az edzések az iskolakezdéssel együtt. Épp azt meséltem bnömnek h lett vége az ex barátommal a kapcsolatunk.
Megjelent egy új srác aki jött hozzánk edzésre..nem törödtem vele igazán igazibol nem is tetszett viszont a teste..huh:D100bol 1milliárd%os:D Hallotta a sztorimat amit meséltem és közbevágott meg kinevetett..mivel nem vagyok egy csendes visszahuzodolány inkább nagyszáju (kiállok a saját igazamér típus) megmondtam neki h minek örl itt mikor nem is ismer stb..eléggé felidegesitett..utána teltek a napok egyszer 1edül edzettem mert késön értem a pályára és már csak ő volt kint várt az edzőre. El kezdtünk beszélgetni kiderült hogy rengetek ismerösünk van meg irtozatosan egy a világnézetünk..persze kérdezte vane vkim és akkor volt aza aranyos srác..és mondtam h persze.mosolygott tovább beszélgettünk végén azt hittem h haza akar kisérni de szerencsére nem
Az edzéseken ezentul mindig piszkátl beszologaott srb én vissza szoval kb mint az ovodában. Neki volt bnöje ráadásul az exével volt ujra együttk, és én ebböl is kiindulva érdektelennek tituláltam a közeledését.
Barátnöm már ekkor megmondta hogy mi tuti járni fogunk..mer akkora a kémia köztünk h beteriti az egész pályát.persze én mondtam h vele én soha..tudtam h ilyen kis vagány "rosszfiu"tipus..és én meg sirni nem akarok senkiután sem:D..(ekkoriban én is felvettem az exemmel a kapcsolatot ujra) A volt barátom is egyböl észrevette,,hogy van vmi a sráccal köztünk és iszonyatosan féltékeny volt stb,pedig nem azér vettem fel a kapcsolatot vele h járjunk.
Egy idövel az "újsrác" már elkezdett randira hivni ide-oda forralt bor mozi korcsolyázáss tb..persze én nemet mondtam mindig és megmndtam h mi sosem fogunk járni stb meg h nem is tetszik igazán leszállhatna rolam.(persze rosszul esett volna ha nem keresi a társaságomat:D )
Aztán a volt barátom már nagyon idegesitö volt és megmondtam h látom köztünk nem müködik a barátság sem és hagyjuk egymást ezen kiakadt természetesen és nagyon csunyán összevesztünk.
A srác elhivott egy buliba a barátnöimmel együtt végülis vizsgaisöszakkal végeztem miért ne..hát itt indult el a lavina:D
Kicist eliminált állapotban voltunk mind a ketten,ahogy beléptem a szorakozohelyre egyböl hallottam a nevemet csak ugy kicsengett a zajbol persze ki más orditotta mint ö:)ezután sokat beszélgettünk táncoltunk(én ebben a pillanatban sem akartam töle semmit)aztán egyszer mgjelent a volt barátom aki elkezdte faggatni a srácot hogy mit akar töle stb meg h fogja fel ö még szeretem engem. Nagy balhét csapot majdnem verekedtek de szerencsére az exemet kitették rendbontás miatt:D
a bulin elcsattant az elsö szerintem érzelem mentes csókunk..ugy ovltam vele jolvan most "kavarunk"..mi lesz semmi... igen igy voltam vele....aztán teltek a napok..és kezdett hiányozni söt egyszerüen igényletem a társaságát:)..aztán már szinte izgalommal vártam mikor hiv el randira söööt már a nagy betűs igent is beirtam elöre ugy vártam:D persze megkérdezte és már csak egy entert ütöttem..aztán találkoztunk és azota iszonyatosan nagyon szeretem és nem birom elképzelni nélküle a jelenlegi életemet sem:)))jajj:D:Dez kicsit nyálas lett neharagudj
Azt még leirom h az exem mit müvelt: a buli után elkezdett irogatni nekem meg hivogatott és elmondta h 1ik rokonát korházba kellett vinni mert sulyos életveszélyben van és szüksége van a lelki támaszra. jo mondom mint barát segitek...aztán kiderült h a rokona sajnos életét vesztette.ezután irt egy levelet h reméli seitek neki és mellette állok viszont ha beszélgetek a sráccal akkor nem kell a segtiségem
leirtam neki h beszélek vele és h segiek neki barátilag. ezen felháborodva mindnenek lehordott mert ö azt hitte h a tragédia következményeként mi ujra egy pár leszünk..aztán nagy nehezen sikerült megszuabadulnom töle viszont ahoz volt jo a volt barátom sok hülyesége, hogy az "ujsrác"karjaiba legyek:)és imádom nagyon szeretem^^
Szia :) a Mi történetünk közel négy éve esett meg velünk :) Interneten ismertem meg a páromat, én pécsi Ő győri :D képzelheted :D rengeteget beszélgettünk telefonon, cseten, mindnenhol. :) fél évik epekedtünk, mire egyik napról a másikra összehoztunk egy 3 napos balatoni nyaralást :) a buszmegállóban találkoztunk :D hát elég vicces volt az első pár mondat. -Te nem is úgy nézel ki mint a képeken :DDD - hát te sem :DDD
Gyönyörű volt az a 3 nap, mintha ismertem volna ezer éve. azóta is együtt vagyunk, idén tervezzük az összeköltözést :) nagyon szeretem Őt :) ez a mi történetünk :)
A suliban francia fesztivál volt, ő hangosított én pedig tanároknak segítettem. Akkor még más tetszett és az akkori jelölt miatt maradtam még a pakolásra is. Jókat poénkodtunk és a végén egyszerre értünk az egyik ajtóhoz. Ő tele pakolva én meg üresen és elkezdtünk "vitatkozni" ki menjen ki először az ajtón. Akkor szemelt ki magának. Aztán rám írt facebookon és elkezdtünk beszélgetni. Először nem gondoltam semmi komolyra, aztán rájöttem, hogy tök jól érzem vele magam és vágyom arra, hogy vele legyek. Közben összejöttem azzal a bizonyos kiszemelttel, viszont a fiúhoz jártam fel tanulni. És nagyon jól éreztük magunkat. Az akkori barátommal 2 hét után szakítottunk és nagyon megkönnyebbültem. A szakítás utáni második nap pedig megtörtént az első csókunk és azóta is együtt vagyunk. Ennek már nemsokára 2 éve lesz. Azóta is nagyon szeretem. Néha vannak kisebb veszekedéseink, de mi szeretjük megjavítani a dolgokat és nem eldobni :D
17/L és 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!