Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan jöttetek össze párotokkal?
Arra lennék kíváncsi, hogy a mostani párotokkal hogyan ismertétek meg egymást?
Hol?Mikor?
Szerelem volt első látásra? Vagy esetleg sokáig észre sem vetted? Talán utáltad és később megszeretted?
( olyan jó lenne pár romantikus történetet olvasni.:) )
Köszönöm előre is!
Az interneten ismertem meg pontosabban a gyaloglo chaten. Honapokig beszelgettunk majd elhivott egy randira. Nagyon feltem, de az aggodalmam ellenere olyan kedves volt, hogy meg masnap is 2 meterrel a fold felett szalltam :))) A harmadik talalkozon megcsokolt, utana haza hozott es egesz uton meg se tudtam szolalni olyan boldog voltam!
2008. december 28-an jottunk ossze es azota is problemamentes a kapcsolatunk. Osszel fogunk osszekoltozni. :)
Erasmusra mentem Dániába. Nagyon féltem, mert csendes, zárkózott ember vagyok, nem voltam benne biztos, hogy zökkenőmentesen fog menni a beilleszkedés.
Az első szintén külföldi diák akit bemutattak, ő volt. Németországból. Ahány bemutattak minket egymásnak, elszállt minden rossz érzésem, és azt gondoltam, nagyon jól döntöttem, ilyen csoporttárssal már rossz nem lehet ez a félév. 2 hétre rá összejöttünk, mindez 3 éve volt.
Azóta sajnos a diploma miatt töltöttünk pár hónapot külön, de éltünk együtt Németországban, Magyarországon, most épp a köztes megoldásnál tartunk, Ausztria. Master, közösen.
24/L, 3 éve együtt
Az én történetem nem olyan romantikus. :)
Társkereső oldalon talált rám, majd sok levelezés után jött a találkozás (majdnem 6 éve volt, március végén, Budapesten, ott élünk). Rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak, pár találkozás után jött a csók is, és azóta együtt vagyunk, jóban-rosszban.
Első találkozásnál a szívem majd kiugrott, a villamosról milliószor le akartam szállni, kicsit féltem. :) Randi végén meg olyan aranyos volt, sokat írta, hogy megölelne már szívesen és megkérdezte mielőtt elmentem, hogy megölelhet-e, kis bátortalanul szólt a kérdése, aranyos volt nagyon. :)
Köszönöm Szépen! :)
Egyébként nagyon jó olvasni ezeket a kis történeteket, még ha van aki szerint nem is annyira romantikus az övé.Nekem akkor is nagyon tetszenek.Örömmel nézem őket.
És mindenkinek kívánok még nagyon nagyon sok boldog együtt töltött évet!
Új városba költöztem, új munkahely. Egy munkahelyi értekezlet alkalmával ismertem meg, pár nap múlva felajánlotta, hogy munka után hazavisz, de annyira össze voltam zavarodva, hogy nem is tudtam igazán mit is akar tőlem ez a pasi. Udvarolgatott de én mindig hárítottam, így ő nem tolakodott tovább. Egy idő után akaratlanul is sokat gondoltam rá, kicsi furdalta az oldalamat, hogy miért nem csapja már nekem a szelet, bár igaz, elég csúnyán visszautasítottam kétszer is... Aztán szó szót követett, egy esti szórakozás alkalmával elcsattant az első csók, rá 4 hónapra lánykérés majd 3 hónap múlva esküvő. Mindenki csak csóválta a fejét, hogy túlságosan elhamarkodtuk.
Hát mit mondjak, nagyon boldog vagyok, 3 éve vagyunk házasok, van egy csodaszép 11 hónapos kislányunk és útban a kistesó:)
AZ ÉLET SZÉP:)
15 évesen Kárpátia koncerten ismertem meg. Egy barátnőmmel voltunk a tömegben, de nem tudtunk nagyon előremenni. Ő meg egy haverja odajött hozzánk és megkérdezték, hogy bevigyenek e minket az első sorba. Mi először nemet mondtunk, de aztán beadtuk a derekunkat és bementünk velük. Azt vettük észre, hogy két idegen sráccal ott tombolunk az első sorban. Aztán elestem a nagy tombolásban. A barátom pedig felsegített és a karjában tartott. Koncert után hazakísértek minket és már akkor nagyon jól elbeszélgettünk és telefonszámot cseréltünk. Másnap felhívott, hogy lenne e kedvem meginni vele egy üdítőt a városba. Én igent mondtam. Az üdítő után elmentünk sétálni és egy csók elcsattant. De sajnos fél év múlva szakítottunk és több, mint két évig nem beszéltünk.
Mindketten nagy kosárrajongók vagyunk, minden helyi meccset végigszurkolunk. Volt egy nagy idegenbeli meccs, amire mindketten(külön) elmentünk. Én a barátnőmmel, aki ott volt velem koncerten, ő az akkori nőjével. A félidőben összefutottunk vele büfében(a nője éppen a mosdóban volt) és köszöntünk egymásnak. A barátnőmnek hirtelen eszébe jutott, hogy a sála a lelátón maradt(mindig ott hagyjuk) és elment ért. Mi ott maradtunk ketten. Megkérdezte, hogy muszáj nekünk haragban lenni? Mondtam, hogy én már nem haragszom és hirtelen felindulásból átöleltem. Persze, hogy ezt meglátta a barátnője és elkezdett balhézni velem. A büfében elkezdett ordítani és lekevert egy pofont meg elkezdte tépni a hajam(amit úgy mellesleg a biztonsági szolgálat tagjai karba tett kézzel végignéztek). A barátom megvédett. A csaj meg közölte vele, hogy ha ezt a kis cafkát(engem) megvédi, akkor köztük mindennek vége. A barátom közölte vele, hogy neki nincs szüksége ilyen csajra. A csaj sírva elvonult, még a csarnokból is kiment, nem várta meg a meccs végét kocsiba ült és hazament.
Mi meg ketten(ugyan pár percről lemaradva) bementünk a meccsre, odamentünk a barátnőm mellé. Végül együtt mentünk ki az állomásra(a barátom ugyan kocsival jött, de hazamenni már vonattal kellett neki) együtt mentünk haza. Még búcsúzkodásnál elcsattan az "első" csók. Onnan már minden ment simán. Felhívott másnap, hogy beszéljünk. Elmondta, hogy a nőjével végleg szakított. Engem meg elhívott randizni. Most már több, mint egy éve újra egy pár vagyunk és nagyon szeretjük egymást. A jövőt közösen tervezzük.
19/L a párom 24/F
Mi chaten ismerkedtünk meg. Nem túl romantikus, de egyikünk sem az a nyálas típus. 3 hónapig "udvarolt" nekem neten keresztül, kedves volt, figyelmes, legalábbis amennyire ezt msn-en meg lehet állapítani. Aztán 3 hónap után találkoztunk. Ő elvileg azonnal belém szeretett, nekem kicsit tovább tartott. Nagyon nehezen éltük meg az első pár hónapot, teljesen eltérő a stílusunk, és ez csak ekkor ütközött ki. Egy valami soha nem változott, szerettük egymást, ezért próbáltuk megoldani a problémákat, igyekeztünk elnézni apróbb bakikat a másiknak, megtanulni kezelni egymást. Ennek köszönhetően most egy teljesen jó kapcsolatban élek, még mindig szerelemben. Sajnos távkapcsolat, ezért csak hétvégén vagyunk együtt, de akkor péntektől vasárnapig. Másfél éve vagyunk együtt.
17L, 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!