Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal válságba került a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal válságba került a kapcsolatunk, mégsem akarja kimondani az utolsó szót, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Furán viselkedik, olyan unott, ha mondom neki hogy szeretem tereli a témát, holott korábban ő mondta ezt magától is..(tény, hogy az utóbbi időben sokat veszekedtünk, többségében én reagáltam túl a dolgokat, de mindegyiknek oka volt, csak ő makacs és nem hajlandó beismerni)

Úgy 3 hete megmondtam neki nyíltan, hogy ha szeretné, hogy vége legyen, mondja és én elfogadom és békénhagyom..

Azt mondta érti, majd elterelte a témát..pár napig normálisan viselkedett, aztán visszaállt a fura passzív stílusára (beszélünk, de ritkábban találkozunk, úgy viselkedik mintha nem a barátnője lennék) Azóta ezt már 2szer eljátszottuk..1 napig normális majd átvált ebbe a passzív stílusba..én próbálok a kedvére tenni állandóan, figyelmes és kedves vagyok vele, de szinte semmit nem ér..Nem értem miért csinálja ezt, mondtam neki, hogy arra ne várjon, hogy én mondjam ki hogy vége legyen, mert nagyon szeretem és bármit megtennék érte. Akkor miért csinálja ezt?

Hogyan tudnám valahogy helyrehozni az egészet, hogy újra a régi legyen?

Már felőrli az idegeimet, de már szóba se merem hozni hogy mi baja van, mert félek elege lesz abból, hogy állandóan ezzel nyaggatom..

Teljesen tanácstalan vagyok..

Más nő biztos nincs a dologban!

Én vagyok a nő 20/L a párom 30/F

2012. jan. 17. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
"...ő az első ember az életemben, akit úgy igazán szeretek minden hibájával együtt..." - ez így sajnos nem igaz, mert akkor azt is szeretnéd, hogy ilyen. Azt kellene felismerned, hogy ő igazából ilyen, akkor pedig nincs miért ragaszkodnod hozzá. Beleestél a tipikus hibába, meg akarod változtatni a partneredet. Felesleges időhúzás, senkit nem lehet megváltoztatni ha ő jól érzi magát olyannak, amilyen. De azt is jól érzed, hogy kikészülsz ebben a kapcsolatban. Nos, akinek Te ennyit érsz, az miért ér meg Neked mindent?
2012. jan. 17. 19:30
 12/16 A kérdező kommentje:
De régen nem volt ilyen. Makacs volt mindig is, hirtelenharagú és önfejű de sose taszított el magától. Minden hibájával elfogadom, de ez már nem hiba, teljesen megváltozott.
2012. jan. 17. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fontos voltál neki és újdonság, addig megerőszakolta magát, a legszebb oldalát mutatta. Neked ő még mindig fontos, ezért Te ugyanolyan vagy vele, neki már nem ér annyit a kapcsolat, hogy dédelgessen Téged. Hidd el, nem becsapni akarlak, csak felnyitni a szemed. Tudod, kívülről, érzelmek nélkül könnyebb tisztán látni. Most őszintén, ha Te nem bántod, akkor ő miért ilyen Veled? Mert már nem akar erőlködni, mindegy neki, hogy mellette maradsz, vagy elveszít.
2012. jan. 17. 19:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, talán igaz..de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy én vessek véget..illetve sokszor gondoltam már rá, hogy most lezárom, de amint tudatosul, hogy nincs, kétségbeesetten írok neki..az eddigi vitáink során mindig ez volt, akár ő akár én voltam a hibás (persze az ő szemében mindig én voltam az) Mindig én kerestem, és kértem, hogy bocsásson meg..Egy alkalom volt, amikor nagy nehezen kihúztam belőle, hogy bocsánatot kérjen, de végsősoron még azt is rámkente..

Az eszem tudja, hogy ennek nincs jövője, és mellette csak felőrlődök idegileg, fizikailag egyaránt, mégis annyira ragaszkodom hozzá, bármit megtennék hogy helyrehozzam, állandoan agyalok, hogy nem is olyan régen még milyen jó volt..

Ha az utcán sétáltunk, nem egyszer előfordult, hogy idegenek idősek jöttek oda hozzánk és mondták, jó látni, hogy létezik még ilyen..tényleg szeretett, és én is őt, ezt a haverjai is látták..

Mostanában elég sok a dolga, a vállalkozásával is zűrök vannak, ezt is felhozza néha, annak okán, hogy alig találkozunk és furán viselkedik..

2012. jan. 17. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne nyűglödj vele tovább, nem éri meg...
2012. jan. 17. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Darkkingdom: majd ha leszel 30 éves és visszagondolsz arra, milyen voltál 22-25 évesen, rájössz miről beszélek :)

Egy férfinak rendelkeznie kell bizonyos tulajdonságokkal az én elvárásaim szerint. Ezek belső értékek. A mostani 20-25 éves srácok sajnos csak srácok, messze nem felnőtt férfiak. A gondolkodás, a stílus, az életvitel.. egyik sem az, ami engem vonz.

2012. jan. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!