Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs hogy mit csinaljak? Masba vagyok szerelmes.

Figyelt kérdés

Van baratom fel eve....en ugy erzem h o nagyon szeret es is szeretem de mar nem ugy mint az elejen...mintha mar nem lennek szerelmes hanem csak tartok hozza.

Van egy fiu akibe nagyon szerelmes voltam es most megint elojottek az elmult emlekek vele kapcsolatban es azt hiszem ot jobban szeretem mint a baratomat......fogalmam sincs mit csinaljak....

2009. máj. 26. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a jelenlegi fiút, akkor ne kínozd tovább. Állj elé és valld be, hogy mit érzel egy másik iránt. Ez a legkorrektebb! Fő az őszinteség...
2009. máj. 26. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted akkor szakíts vele,nincs semmi értelme húzni a dolgot,hidd el,ezt tapasztalatból mondom!:S
2009. máj. 27. 06:10
 3/6 A kérdező kommentje:
de ha szakitok vele akkor felek h maganyos leszek es nem kapok senkit aki ugy szeretne mind o :(
2009. máj. 27. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a félelmed, hogy magányos leszel, és kell valaki, aki szeret... ez a legnagyobb önzőség a srác felé. Te sem leszel igazán boldog, mert nem szereted, és idővel ő is rájön, hogy ez így nem működik.

Ha nem tudsz kitartani mellette, mert új izgalmakra vágysz, akkor keress mást, és lazább párkapcsolatban gondolkozz!

2009. máj. 27. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiatal nő vagy, miért ne lehetne más aki szeret?

Nem az a lényeg, hogy elhalmozzon szeretettel, hanem az, hogy BOLDOG légy MELLETTE! A jelenlegi fiú mellett (magad is bevallottad) nem vagy az.

Gondolkozz el azon, hogy TE mit tennél az ő helyében, ha megtudnád mit érez, vagyis éppenséggel már nem érez irántad. Így még könnyebben feldolgozza, azt, ha szakítasz és őszinte vagy, mintha még hónapokig áltatnád! Legalább add meg neki az esélyt, hogy Ő boldog lehessen, nyílván egy másik nővel!

2009. máj. 27. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen ez nem könnyű dolog,a magánytól való félelem és a megszokás is ott van.De ez neked se jó meg így neki se.Biztos nehéz lesz de lépned kell.Az első időszak se lesz könnyű,mert meg kell szoknod hogy már nincs!De később majd rájösz hogy jól döntöttél.
2009. máj. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!