Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok és srácok, szerintetek gáz ha a barátom nem vesz nekem ajándékokat?
Ezt úgy értem hogy meglep néha néha :) és ez jól is esik meg minden :) meg nem is vagyok olyan lány aki elvárja hogy nap mint nap ajándékokat kapjon :/ csak azért valjuk be egy lánynak jól esik :$
9 hónap alatt kaptam tőle egy szál rózsát nem többet -.- szerintetek ez gáz ?? mit csináljak ??
köszönöm a válaszokat.
Nekem általában mindig szokott adni valami kis nasit. :)( volt hogy viccből cukorból készült csontokat kaptam, mert ha szemétkedett mindig megharaptam egy kicsit. :D)
Karácsonyra sem kaptál semmit? Szülinap? Névnap?
de igen szoktam kapni,ha úgy adódik :) igen ilyen szülinap névnap,karácsonyra is kaptam tőle ajándékot :)
és igen ezt köszönöm is neki.^^
de nem az a legnagyobb baj hogy nem is vesz semmit sem mert nem várom el,meg hát tudom én hogy nincs midig míből :/ de azért egy nőnek jól esik egy szál rózsa ( ami 200ft ) nem hinném hogy sokat kérek :/ legalább ilyen hónapfordulókra ( mert mi azokat is megünnepeljük )
"legalább ilyen hónapfordulókra ( mert mi azokat is megünnepeljük )"
Ezzel mindent elmondtál. Megérdemlitek egymást:)
Nem gáz ha ritkábban kapod legalább biztos lehetsz benne,hogy szívből adja.....
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!