Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nehéz igaz barátot és párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz igaz barátot és párt találni az életben, vagy egy idő után el kell gondolkozni azon, hogy bennem van-e a hiba?

Figyelt kérdés
Nehezen barátkozom és ez mind a baráti, mind a párkapcsolataimra kihatással van. Így nincsenek igaz baráti kapcsolataim, és a pasik terén is igen hadilábon állok. 20 éves vagyok és korombeli pasikhoz képest én valami stabilabbat, megbízhatóbbat szeretnék. Barátság terén pedig arra vágyom, hogy legyen valaki aki jóban rosszban mellettem áll, és nem szalad el, ha valami akadályba botlunk. Tényleg bennem van a hiba? Vajon a tökéletességre vágyom?
2012. jan. 17. 13:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nagyon igazad van és az, hogy a szemébe mondd valakinek, hogy mit is gondolsz igazán, ahhoz kell igazán bátorság és ez minden emberi kapcsolatra igaz.

Meg minden kapcsolat az őszinteségen alapul, ehelyett az emberek többsége úgy intézi a dolgait, hogy inkább nem is keresi a másikat..

2012. jan. 18. 12:41
 12/20 anonim ***** válasza:
És ne aggódj, hiba nélküli ember nincs és az a jó, hogy ezt Te is beismered!
2012. jan. 18. 12:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Mit csodálkoztok ezen? Ilyen a világ, mindenki sunyiban intéz mindent, mert úgy az egyszerűbb... Másokon átgázolni, csak magunkkal foglalkozni stb. Hányinger...
2012. jan. 18. 12:43
 14/20 A kérdező kommentje:
Jó azért ha belegondolunk mi is sokszor vagyunk inkább önzők, de legalább beismerjük :)
2012. jan. 18. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem az önzőségen volt a hangsúly. Valamennyire mindenki az, ez így természetes.

Azonban amilyen a mai fiatalság, az borzalom. A fiúk ellányosodtak(csőgatya, rózsaszín póló stb.), vézna kis nyápicok... A lányok meg csak buli, buli hátán... És persze mindenki kefél össze-vissza. Tisztelet a kivételnek! Ja és én is fiatalnak számítok a 22 életévemmel, ennek ellenére így gondolom.

2012. jan. 18. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Ott a pont az utolsó válaszolónál.

Sajnos tényleg így van, hogy a fiúk lányosodnak, a lányok meg ribancosodnak.....sajnos

Tudom, nem mindenki!!

(én csak 21 vagyok, de elkeserítő)

2012. jan. 18. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
És akkor ezek közül válassz magadnak barátnőt, meg barátokat... Azt a kevés kivételt meg nehéz megtalálni. Most kezdjek el én is csőgatyát, meg suprát hordani?:D Néha már csak nevetni tudok ezen, pedig sírni kéne...
2012. jan. 18. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:

mi az a supra??

de ha tényleg ez kell, akkor én meg átmegyek plázacicába...

2012. jan. 18. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Tessék: [link] Szépek mi?:D

Mondjuk nekem ez a cipő, meg csőgatya egyáltalán nem jön be. Meg a személyiségem se tud azonosulni vele. Csak az a gond, hogy pont rossz korban vagyok. A korombeliek az idősebb 25< férfiakra buknak, a 16-17-18évesek meg az ilyenekre:D De ismét megemlítem, hogy vannak kivételek. Csak mivel kevesen, így az esélyeink se túl jók.

2012. jan. 18. 13:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez a cipő borzalmas. Kb. mintha egy bakancsot+csizmát és jégkorcsolyát ötvöznének. :D De ez csak az egyéni véleményem.

(Tényleg van kivétel, én. Lassan 22 éves legyek, de el se tudnám képzelni, hogy ne korombeli legyen a barátom, szóval a lányok se a 25 éven felüliekre buknak, én legalábbis tuti nem. Ergó ne add fel, és találd meg a kivételeket.Remélem összejön Neked is, meg nekem is.)

2012. jan. 18. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!