Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz igaz barátot és párt találni az életben, vagy egy idő után el kell gondolkozni azon, hogy bennem van-e a hiba?
Nagyon igazad van és az, hogy a szemébe mondd valakinek, hogy mit is gondolsz igazán, ahhoz kell igazán bátorság és ez minden emberi kapcsolatra igaz.
Meg minden kapcsolat az őszinteségen alapul, ehelyett az emberek többsége úgy intézi a dolgait, hogy inkább nem is keresi a másikat..
Nem az önzőségen volt a hangsúly. Valamennyire mindenki az, ez így természetes.
Azonban amilyen a mai fiatalság, az borzalom. A fiúk ellányosodtak(csőgatya, rózsaszín póló stb.), vézna kis nyápicok... A lányok meg csak buli, buli hátán... És persze mindenki kefél össze-vissza. Tisztelet a kivételnek! Ja és én is fiatalnak számítok a 22 életévemmel, ennek ellenére így gondolom.
Ott a pont az utolsó válaszolónál.
Sajnos tényleg így van, hogy a fiúk lányosodnak, a lányok meg ribancosodnak.....sajnos
Tudom, nem mindenki!!
(én csak 21 vagyok, de elkeserítő)
mi az a supra??
de ha tényleg ez kell, akkor én meg átmegyek plázacicába...
Tessék: [link] Szépek mi?:D
Mondjuk nekem ez a cipő, meg csőgatya egyáltalán nem jön be. Meg a személyiségem se tud azonosulni vele. Csak az a gond, hogy pont rossz korban vagyok. A korombeliek az idősebb 25< férfiakra buknak, a 16-17-18évesek meg az ilyenekre:D De ismét megemlítem, hogy vannak kivételek. Csak mivel kevesen, így az esélyeink se túl jók.
Ez a cipő borzalmas. Kb. mintha egy bakancsot+csizmát és jégkorcsolyát ötvöznének. :D De ez csak az egyéni véleményem.
(Tényleg van kivétel, én. Lassan 22 éves legyek, de el se tudnám képzelni, hogy ne korombeli legyen a barátom, szóval a lányok se a 25 éven felüliekre buknak, én legalábbis tuti nem. Ergó ne add fel, és találd meg a kivételeket.Remélem összejön Neked is, meg nekem is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!