Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem?
Figyelt kérdés
van egy srác aki a legjobb barátnömnek a palijának a tesója :D....és néha napján minidig együtt bulizunk,de már smaciztunk is meg minden... még a számom is elkérte, de azota nem kommunikálunk :S rám se néz szinte:( pedig én oda vagyok érte de ö nem egy olyan huuuuu de jó pali ugyhogy nemértem. én viszont a nem tartozom a csúnya kategóriába. szerintetek mi lehet az oka? :O irjatokk :)2012. jan. 17. 11:20
2/10 A kérdező kommentje:
20
2012. jan. 17. 11:24
3/10 anonim válasza:
Megvan az ok. Értelmileg nem vagy egy 20éves lány szintjén:)
4/10 anonim válasza:
74% A számból vetted ki a szót....:D
6/10 anonim válasza:
szerintem 15 éves vagy.
és a kérdésedre is válaszolok: nem érdekled őt.
7/10 anonim válasza:
Én is vagy 14-nek néztelek kb az írásod alapján. Amúgy szerintem emiatt nem érdeklődik.
8/10 anonim válasza:
szerintem meleg, csak ez olyan, mint a heteró lányoknál, amikor egymással csókolóznak
9/10 anonim válasza:
"# 3
azért igazán megdönthetné:D"
Ez bizony igaz:D De lehet, hogy talált jobbat:)
10/10 anonim válasza:
# 9
de az is lehet, hogy fél egy értelmi fogyatékossal való szexuális következményeitől:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!