Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eszméletlenül zavar ha cigizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszméletlenül zavar ha cigizik a barátom. Nem tudom miért, de frászt kapok tőle, és kitör rajtam a duzzogás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az ideg elkap ahogy meglátom a kezében a cigit,legszívesebben elvenném tőle,és kettétörném.Egyik barátommal sem volt még ilyen,de nála az is idegesít ahogy szívja,mert látom hogy nem azért szívja mert kell neki..hanem mert mindenki más is,és akkor ő is!Ilyen menőségből,és pont olyan nagyképűen is szívja.
2012. jan. 17. 10:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
72%

Hát ha zavar akkor szoktasd le őt erről. Mond neki hogy vagy te vagy a cigi. Jó ez lehet durva de az ilyen embereknél sokat nem tehetsz, mert hiába kéred meg szépen úgy sem fog leszokni. Ide vagy az kell hogy tüdőrákos lesz vagy az hogy szakítasz vele ha nem dobja el. Amúgy én azokat akik cigiznek gyenge, szánalmas embereknek tartom... Most komolyan naponta elszívnak ilyen szart és még egészségtelen is, ráadásul drága. Tiszta hülyék. Aztán akik a stressz-re fogják vagy az idegességre azok még nagyobb balf*szok. Inkább menjenek el kondiba, vagy ideggyógyászatra. Sajnos egyre több ilyen ember van. Aztán most lehet támadni engem, nem érdekel.

20/F

2012. jan. 17. 12:57
 22/32 Macs1209 ***** válasza:

Nem támadlak, de nézd meg, mennyien dohányoznak.

Általánosítasz. Az, ha nem tetszik a dohányzás,

az kb nem érdekel. Mindenki saját ügye, hogy mit

csinál. De egy párkapcsolatban azért kell némi

engedékenység, mármint ha harmonikus kapcsolatot

akar valaki.

2012. jan. 17. 13:05
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ha beleszólna a nőm, vagy csak egy kicsit is látnám az arcán a nemtetszést azzal kapcsolatban, hogy iszok, cigizek, cuccozok, egyből kitenném. Az első duzzogás lehetőségét sem adnám meg neki.

Ne csinálj ebből olyan nagy ügyet. A tolerancia itt kezdődik. Ha pedig zavar nagyon a szaga, vegyél neki mentolosat. Mondd neki, hogy attól menőbb lesz.

2012. jan. 17. 13:49
 24/32 Macs1209 ***** válasza:

És ha full szerelmes vagy, rózsaszin köd stb, és kiderül,

hogy a lány nikotinérzékeny, akkor is kidobnád? Na látod,

hogy nem :)

2012. jan. 17. 13:52
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha valóban "multinikotinérzékeny" lenne, akkor sem szoknék le a cigiről, csupán ha vele lennék, nem csinálnám. De annak elég kevés az esélye, hogy ilyen lánnyal összeakadok.
2012. jan. 17. 13:55
 26/32 A kérdező kommentje:
hát nemtudom...aggódom is az egészségéért...meg olyan nagyképű amikor szívja,látszik hogy nincs szüksége rá..nekem ez dedós,bár a fiúknak fontos hogy mit gondolnak róluk a haverjaik.A legtöbben tudják,hogy miattam nem cigizik sokszor,és van olyan hogy a barátom nem kér cigit,nekem meg elkezdik mondani hogy de naaa had szívjon már el egy cigit,hát ne legyél már ilyen,és akkor mégis elveszi a barátom a cigit.Pedig szerintem sokszor neki se hiányzik.
2012. jan. 17. 13:58
 27/32 anonim ***** válasza:
Ebből a cigiből túl nagy gondot csinál sok ember. Igaz, hogy káros, de ha ésszel csinálja az ember nem feltétlenül ebbe fog belehalni. Nem kell nagy problémát ebből csinálni és harciasan küzdeni ellene. Ha szereted a barátod, fogadd el ezt a divatot és ne égesd a barátai előtt. Majd leszokik róla.
2012. jan. 17. 14:04
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem szoktam égetni,mert meg sem szólalok,max ő látja rajtam hogy nem díjazom.Igazából még túl sok dolgot el is néztem neki,más biztos nem nézte volna el.Most kivárok,előttem ne cigizzen,ha meg havi 2-3 szálat elszív a haverokkal sörözés közben,azért nem fogok szólni,még ha érzem is rajta.Viszont ha folyamatossá válik a cigizés,azt nem fogom tolerálni,nem kötelességem dohányossal járni.Annak örülök hogy a kávézókban,discoban nem lehet cigizni.
2012. jan. 17. 14:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha Téged zavar ennyire a dolog, akkor ezen srác személyében vagy egy papuccsal jársz majd, vagy egy dohányossal. Nagyon sok nőt például izgat, ha egy férfi dohányzik, vagy csupán néha rágyújt. Ha nem sikerül megtalálni az arany középutat, akkor szakíts vele.
2012. jan. 17. 14:11
 30/32 anonim ***** válasza:

Barátai előtt nem kellett volna tiltani, és akkor nem heccelnék. Persze, hogy nem fog neked szófogadni, nem fogja leégetni magát a többiek előtt. Te mit szólnál pl., ha a barátnőid előtt megtiltaná, hogy alkoholt igyál.

De figyu, miért zavar ez téged ennyire? Ahogy leírtad, abból azt veszem ki, hogy a barátod nem dohányos, max partidohányos, meg talán néha még elszív ha jólesik. Ráadásul minőségit, ami bár meglepő, de nem olyna büdös, mint az olcsó fajta. Mostmár amúgyis betiltják kocsmában, ergo ott nem nagyon fog, vagyis túl sokat nem fog cigizni.

Nézd amúgy veled se biztos hogy minden rendben, azok alapján amit írsz.

Mert amúgy ismerős nekem ez a beidegződés egy csajtól (egy barátom), ez egy mélyebb lelki probléma, a rossz példa, cigiző szülők, majd a közösség ellenzése (sulikban tiltják) hatására egy meghasadt erkölcsi kép alakul ki (ott van a baj, hogy a tanárok más szülők tv stb ebből erkölcsi kérdést csinálnak) alakulhat ki.

2012. jan. 17. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!