Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszméletlenül zavar ha cigizik a barátom. Nem tudom miért, de frászt kapok tőle, és kitör rajtam a duzzogás. Mit tegyek?
Hát ha zavar akkor szoktasd le őt erről. Mond neki hogy vagy te vagy a cigi. Jó ez lehet durva de az ilyen embereknél sokat nem tehetsz, mert hiába kéred meg szépen úgy sem fog leszokni. Ide vagy az kell hogy tüdőrákos lesz vagy az hogy szakítasz vele ha nem dobja el. Amúgy én azokat akik cigiznek gyenge, szánalmas embereknek tartom... Most komolyan naponta elszívnak ilyen szart és még egészségtelen is, ráadásul drága. Tiszta hülyék. Aztán akik a stressz-re fogják vagy az idegességre azok még nagyobb balf*szok. Inkább menjenek el kondiba, vagy ideggyógyászatra. Sajnos egyre több ilyen ember van. Aztán most lehet támadni engem, nem érdekel.
20/F
Nem támadlak, de nézd meg, mennyien dohányoznak.
Általánosítasz. Az, ha nem tetszik a dohányzás,
az kb nem érdekel. Mindenki saját ügye, hogy mit
csinál. De egy párkapcsolatban azért kell némi
engedékenység, mármint ha harmonikus kapcsolatot
akar valaki.
Nekem ha beleszólna a nőm, vagy csak egy kicsit is látnám az arcán a nemtetszést azzal kapcsolatban, hogy iszok, cigizek, cuccozok, egyből kitenném. Az első duzzogás lehetőségét sem adnám meg neki.
Ne csinálj ebből olyan nagy ügyet. A tolerancia itt kezdődik. Ha pedig zavar nagyon a szaga, vegyél neki mentolosat. Mondd neki, hogy attól menőbb lesz.
És ha full szerelmes vagy, rózsaszin köd stb, és kiderül,
hogy a lány nikotinérzékeny, akkor is kidobnád? Na látod,
hogy nem :)
Barátai előtt nem kellett volna tiltani, és akkor nem heccelnék. Persze, hogy nem fog neked szófogadni, nem fogja leégetni magát a többiek előtt. Te mit szólnál pl., ha a barátnőid előtt megtiltaná, hogy alkoholt igyál.
De figyu, miért zavar ez téged ennyire? Ahogy leírtad, abból azt veszem ki, hogy a barátod nem dohányos, max partidohányos, meg talán néha még elszív ha jólesik. Ráadásul minőségit, ami bár meglepő, de nem olyna büdös, mint az olcsó fajta. Mostmár amúgyis betiltják kocsmában, ergo ott nem nagyon fog, vagyis túl sokat nem fog cigizni.
Nézd amúgy veled se biztos hogy minden rendben, azok alapján amit írsz.
Mert amúgy ismerős nekem ez a beidegződés egy csajtól (egy barátom), ez egy mélyebb lelki probléma, a rossz példa, cigiző szülők, majd a közösség ellenzése (sulikban tiltják) hatására egy meghasadt erkölcsi kép alakul ki (ott van a baj, hogy a tanárok más szülők tv stb ebből erkölcsi kérdést csinálnak) alakulhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!