Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eszméletlenül zavar ha cigizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszméletlenül zavar ha cigizik a barátom. Nem tudom miért, de frászt kapok tőle, és kitör rajtam a duzzogás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az ideg elkap ahogy meglátom a kezében a cigit,legszívesebben elvenném tőle,és kettétörném.Egyik barátommal sem volt még ilyen,de nála az is idegesít ahogy szívja,mert látom hogy nem azért szívja mert kell neki..hanem mert mindenki más is,és akkor ő is!Ilyen menőségből,és pont olyan nagyképűen is szívja.
2012. jan. 17. 10:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Az én párom miattam szokott le a dohányzásról. Tudta az elejétől fogva, hogy én nem szeretem. Sosem láttam cigizni, persze a szagát néha megéreztem, akkor meg is jegyeztem neki, de nem akadtam ki rajta sosem. Ha együtt voltunk 3-4 napig, akkor simán kibírta cigi nélkül, így hát kis rábeszélés, na meg a dohánytermékek árának emelkedése miatt úgy döntött, hogy akkor ennyi volt, leteszi.

Azóta ő is csak bulikban szív el pár szálat, ami nem zavar, ha nem vagyok ott, de ha igen, akkor viszont nagyon is, mert rögtön két egyességünket szegi meg vele, az egyik hogy a jelenlétemben nem cigizik, illetve az ígéretét, hogy végleg leszokik. Ezt nem szeretem, de jó pár bulit túléltünk már együtt, szóval ez van.

2012. jan. 17. 11:21
 12/32 anonim ***** válasza:

Hasonló a gondom - ha balhézol, annál jobban fogja csinálni, mert ideges lesz. Én annyit értem el (2 év alatt), hogy csökkentette, mert ugye a cigizésében én nem vagyok partner, és a lakásban nem engedem rágyújtani, így kényelmetlenebb neki a dolog, és csak akkor gyújt rá, ha már nagyon muszáj.

Buliban felőlem cigizhetne, alkohol mellé hétvégén én is elszívok 1-2 szálat, de erről a mindennapos, reggeltől estig bagózásról le akarom szoktatni. (Ha nekem sikerült, már lassan 10 éve, akkor neki is sikerülhetne.) Sajnos az ár sem fogja vissza, mert - hogy az isten verné meg azt, aki kitalálta!!! - rászokott a sodrós cigire, ami rosszabb, büdösebb, károsabb (mert füstszűrőt persze csak akkor vesz bele, ha rászólok...).

2012. jan. 17. 11:27
 13/32 A kérdező kommentje:
Hát nagyon én sem tudok mit csinálni,mert nem vagyok az anyja.Bár tudom hogy egyáltalán nem tesz jót magának a cigivel,és csak a haverok miatt van rá szükség.Én sosem éreztem úgy,hogy jajj ideges vagyok,elszívok egy cigit..Mert nem használ.Ezt próbáltam neki elmondani,hogy túléltem már pár vizsgát meg egyéb dolgot cigi nélkül,és ez neki sem mentség,tudom hogy a társaság miatt van a cigi..És ha már belémkötöttek hogy nem szex...megmondtam azt is neki,hogy ha cigizik,akkor elfelejtheti hogy szájjal csinálom neki,mert rosszul vagyok tőle..próbáltam ösztönözni ezzel,de néha előkerül a cigi,rosszabb esetben nem tudok róla,csak akkor jövök rá,amikor csinálom neki.Arra jutottunk,hogy nem zavar ha nagyritkán elszív egy cigit...de azt elfelejtettem neki mondani hogy akkor nem csinálom neki.
2012. jan. 17. 11:31
 14/32 A kérdező kommentje:
Utolsó,ahogy én közöltem,hogy jó,nem zavar ha néha-néha cigizik...tegnap úgy jött be az ajtón hogy lehellgetett rám,nem cigiztem,szagolj meg,nem volt rá szükségem! Szóval Isten adná,hogy az engedménnyel az ellenkezőjét érném el... Arra rájöttem már,hogy amikor haragszik rám valamiért,akkor direkt cigizik,hogy idegesítsen.
2012. jan. 17. 11:34
 15/32 anonim ***** válasza:

Fúú megértelek... nincs ember, akinél zavart volna a cigizés, de nála annyira visszataszító! Pedig kb havonta 2 szálat elszív... de tudom ez hülyeség, de ha látom cigizni teljesen kiábrándulok belőle, szinte undorodom tőle! Pedig egyébként minden rendben velünk, 4 éve vagyunk együtt, és nem szoktunk ilyen apróságokon problémázni.

És tényleg engem se a cigizés zavar, hanem ahogy ő cigizik... ahh fúúúj :D

Sose gondoltam volna, hogy másnak is van ilyen problémája :D

2012. jan. 17. 11:42
 16/32 zseni001 ***** válasza:
95%
Én össze sem jönnék cigizős emberrel...
2012. jan. 17. 11:44
 17/32 A kérdező kommentje:
hát tényleg érdekes... :)
2012. jan. 17. 11:45
 18/32 A kérdező kommentje:
barátok voltunk sokáig,de nem emlékszem hogy láttam volna cigizni...meg így tényleg nem szokott,cigije sincs...csak amikor nemtudom,beülünk valahova,vagy buli,akkor kínálják és elveszi...engem meg az ideg elkap...vagy suli után elszívnak egy cigit..
2012. jan. 17. 11:47
 19/32 Macs1209 ***** válasza:
100%

Nézd, ez ismét kompromisszumon alakul. Én azért szívom,

mert szükségem van rá (sajnos függőség). De ha van va-

lakim, aki csak egyszer is megjegyzi, hogy "olyan büdös

cigiszagod van", fogom, és eldobom a dobozzal. Első

páromnál ez volt, amíg együtt voltunk, rá se gyújtottam.

Aztán mivel elég csúnya elválás lett a vége, ismét dohá-

nyozni kezdtem (visszagondolva, akkor kellett volna el-

törnöm mind2 kezem, hogy ne tegyek ilyet).

31F

2012. jan. 17. 12:10
 20/32 Salvatore ***** válasza:
0%
Egyszerű..Cigizz te is :)
2012. jan. 17. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!