Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszméletlenül zavar ha cigizik a barátom. Nem tudom miért, de frászt kapok tőle, és kitör rajtam a duzzogás. Mit tegyek?
Az én párom miattam szokott le a dohányzásról. Tudta az elejétől fogva, hogy én nem szeretem. Sosem láttam cigizni, persze a szagát néha megéreztem, akkor meg is jegyeztem neki, de nem akadtam ki rajta sosem. Ha együtt voltunk 3-4 napig, akkor simán kibírta cigi nélkül, így hát kis rábeszélés, na meg a dohánytermékek árának emelkedése miatt úgy döntött, hogy akkor ennyi volt, leteszi.
Azóta ő is csak bulikban szív el pár szálat, ami nem zavar, ha nem vagyok ott, de ha igen, akkor viszont nagyon is, mert rögtön két egyességünket szegi meg vele, az egyik hogy a jelenlétemben nem cigizik, illetve az ígéretét, hogy végleg leszokik. Ezt nem szeretem, de jó pár bulit túléltünk már együtt, szóval ez van.
Hasonló a gondom - ha balhézol, annál jobban fogja csinálni, mert ideges lesz. Én annyit értem el (2 év alatt), hogy csökkentette, mert ugye a cigizésében én nem vagyok partner, és a lakásban nem engedem rágyújtani, így kényelmetlenebb neki a dolog, és csak akkor gyújt rá, ha már nagyon muszáj.
Buliban felőlem cigizhetne, alkohol mellé hétvégén én is elszívok 1-2 szálat, de erről a mindennapos, reggeltől estig bagózásról le akarom szoktatni. (Ha nekem sikerült, már lassan 10 éve, akkor neki is sikerülhetne.) Sajnos az ár sem fogja vissza, mert - hogy az isten verné meg azt, aki kitalálta!!! - rászokott a sodrós cigire, ami rosszabb, büdösebb, károsabb (mert füstszűrőt persze csak akkor vesz bele, ha rászólok...).
Fúú megértelek... nincs ember, akinél zavart volna a cigizés, de nála annyira visszataszító! Pedig kb havonta 2 szálat elszív... de tudom ez hülyeség, de ha látom cigizni teljesen kiábrándulok belőle, szinte undorodom tőle! Pedig egyébként minden rendben velünk, 4 éve vagyunk együtt, és nem szoktunk ilyen apróságokon problémázni.
És tényleg engem se a cigizés zavar, hanem ahogy ő cigizik... ahh fúúúj :D
Sose gondoltam volna, hogy másnak is van ilyen problémája :D
Nézd, ez ismét kompromisszumon alakul. Én azért szívom,
mert szükségem van rá (sajnos függőség). De ha van va-
lakim, aki csak egyszer is megjegyzi, hogy "olyan büdös
cigiszagod van", fogom, és eldobom a dobozzal. Első
páromnál ez volt, amíg együtt voltunk, rá se gyújtottam.
Aztán mivel elég csúnya elválás lett a vége, ismét dohá-
nyozni kezdtem (visszagondolva, akkor kellett volna el-
törnöm mind2 kezem, hogy ne tegyek ilyet).
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!