Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk mit vartok el attol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk mit vartok el attol a lanytol aki mellett vegleg leszeretnetek horgonyozni?

Figyelt kérdés
Egy srac felrakta az elobb ugyanezt a kerdest, csak a lanyok szemszogebol, kivancsi lennek most a fiuk szemszogebol. Mit vartok el fiuk??? A legoszintebben ha lehet!
2012. jan. 16. 20:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
20:16 Miert legyen tokeletes minden tekintettben???? Ha tokeletes not akarsz akkor kuldjel egy levelet az istenek koze hatha egy isten ossze jon veled, ugyanis foldi halando eleve nem lehet tokeletes.
2012. jan. 16. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 20:29!

Szerintem ezt a 20:15-nek akartad címezni.

De nem baj, megmagyarázom én is a sajátomat. A 10/9-es külső az alap és belsőleg is legyen 10/9-es... Máskülönben nem horgonyzok le mellette és keresek egy jobbat.

2012. jan. 16. 21:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolso kuldjel mar magadrol egy kepet olyan magabiztosan kimered jelenti hogy neked olyan kell aki 10/9 te biztosan olyan szep lehetsz.
2012. jan. 20. 06:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Te azt kérdezted, hogy milyen legyen az a lány, aki mellett végleg lehorgonyoznánk. Hát nekem 10/9-es legyen minimum külsőleg és belsőleg is és akkor végleg mellette maradok. De ez nem azt jelenti, hogy csak ilyen lány lehet a barátnőm... És, ha beleszeretek valakibe, az megint más helyzet. Gondolom, ha tőled megkérdeznék, hogy milyen legyen az a férfi, aki mellett végleg ott maradnál... te is azt mondanád, hogy legyen jóképű/normális ugyanakkor rossz fiús is. Nem? Egyébként egy szóval nem írtam, hogy én milyen szép vagyok. Különben is, nektek lányoknak annyira nem számít a külső állítólag:D Fontosabb a belső, határozottság, magabiztosság stb. Na akkor válaszolj te is. Milyen legyen az a férfi, aki mellett lehorgonyoznál? Hány éves vagy? Esetleg küldök képet, ha gondolod. Ezen ne múljon. De hangsúlyozom, nem vagyok egy 10/10-es csajok álma külsőre.

2012. jan. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!