Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit vartok el attol a lanytol aki mellett vegleg leszeretnetek horgonyozni?
ma 20:29!
Szerintem ezt a 20:15-nek akartad címezni.
De nem baj, megmagyarázom én is a sajátomat. A 10/9-es külső az alap és belsőleg is legyen 10/9-es... Máskülönben nem horgonyzok le mellette és keresek egy jobbat.
Utolsó vagyok!
Te azt kérdezted, hogy milyen legyen az a lány, aki mellett végleg lehorgonyoznánk. Hát nekem 10/9-es legyen minimum külsőleg és belsőleg is és akkor végleg mellette maradok. De ez nem azt jelenti, hogy csak ilyen lány lehet a barátnőm... És, ha beleszeretek valakibe, az megint más helyzet. Gondolom, ha tőled megkérdeznék, hogy milyen legyen az a férfi, aki mellett végleg ott maradnál... te is azt mondanád, hogy legyen jóképű/normális ugyanakkor rossz fiús is. Nem? Egyébként egy szóval nem írtam, hogy én milyen szép vagyok. Különben is, nektek lányoknak annyira nem számít a külső állítólag:D Fontosabb a belső, határozottság, magabiztosság stb. Na akkor válaszolj te is. Milyen legyen az a férfi, aki mellett lehorgonyoznál? Hány éves vagy? Esetleg küldök képet, ha gondolod. Ezen ne múljon. De hangsúlyozom, nem vagyok egy 10/10-es csajok álma külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!