Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jöhet ebből ki? Vélemények?
Figyelt kérdés
Van egy pár akik egy év után jelenleg se veled, se nélküled kapcsolatban vannak, mindketten függnek a másiktól, mert jó hogy van, de egyébként nem tudna vele az élete végéig lenni, egyik sem a másikkal. Ha sokat vannak együtt, veszekednek, de érzelmek vannak és nem tudják elengedni a másikat.2012. jan. 16. 20:13
1/6 anonim válasza:
Nem erőltetném. Én általában ha nem érzem magam jól valakivel (minden alkalommal veszekszem vele, ha együtt vagyunk) vagy nem akarok tőle semmi hosszabb távút, akkor nem erőltetem a kapcsolatot.
Minek egyáltalán ?!?!? Teljesen felesleges egymás húzni..
2/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem tudjuk egymást elengedni, hagytunk időt, de úgysem ment. Előbb vagy utóbb vissza szállt vagy az egyik vagy a másik.
Csak akkor megy a veszekedés, ha hosszabb időt vagyunk együtt, ilyenkor feltépődnek a sebek, valószínű ez az oka.
2012. jan. 16. 20:17
3/6 anonim válasza:
jön egy jobb lyuk, aztán lepattint. még mit vársz egy ilyen s.ar kapcsolattól?
4/6 anonim válasza:
Két év múlva szakítás és gyűlölködés, vagy ha hamarabb találnak maguknak mást, elszakadhatnak egymástól.
5/6 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne találni valakit, ha valaki iránt még érzelmeim vannak és találkozom is vele + ez viszonzott?
2012. jan. 16. 20:24
6/6 B.angel válasza:
Úgy, hogy nem igazi érzelmek. Ez onnan is látszik, hogy se veled, se nélküled kapcsolat. Nem veszekednétek annyit, ha ő lenne számodra az igazi, a nagy ő, a nagy szerelem, stb. Ki hogy hívja. Érted ezt, ugye? Tehát, amikor majd jön a jobb, akkor úgyis megérzed és elfelejtes azt, akivel folyton csak bántjátok egymást. Tudom, mert ugyanez van nálam is. Vagyis volt. Egy év, folytonos veszekedés, féltékenykedés, és mégis amikor szakítottunk mindig visszamentünk a másikhoz... Mai napig nem tudom miért. Talán kényelmes így, kapcsolatfüggőség. Franc se tudja, de nem jó az biztos, mert nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!