Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakmunkás férfi?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Nem tud helyesen írni és nincs meg az érettségije. Ti elítélnétek ezért?

2012. jan. 16. 17:39
1 2
 11/17 zseni001 ***** válasza:
Nem nézem le, de ezek az alapok...
2012. jan. 16. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ezt aztán jól kialakította a társadalom :D:D ha nem vagy szakmunkás bujjá el mert az a jó munka mostanában, ha szakmunkás vagy bujjá el mert szakmunkás vagy... gratulálok emberek :D
2012. jan. 16. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Megvan mindenem ami kell, igaz házunk nincs, de van hol lakni és gyűjtünk...

Nem nézem le ezért, ez az én értékrendemben nem fontos. A rosszindulatú, pénzsóvár, írígy, fukar embereket nézem le.

2012. jan. 16. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Én vagyonőr vagyok, nekem sincs érettségim. Tiszta, rendezett körülmények között dolgozok, az öltöny, ápoltság alapfeltétel. Sajnos még is nehéz ismerkednem, mert amikor megtudják, nem kicsit néznek le. Ez van, ilyenek az emberek.:(
2012. jan. 16. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem nézem le őket, nem a diplomától lesz valaki okos.
2012. jan. 16. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért kellene elítélni,ha valakinek szakmája van.

Sok szakma többet bármelyik egyetemi diplománál,most magam ellen beszélek,mert én diplomát csinálok.A szakmunkás meg a szakmájához ért.

Aki lenézi kíváncsi vagyok mit csinálna ha a budi eldugul és a kula befigyel a fürdőszobába :)

Akkor nem a diploma fogja megjavítani a WC-t hanem egy szerelő.

És egy szakmunkás is lehet jómódú,egy képesített hegesztő például 5kiló legalább kezdő fizu,mert nem könnyű meló,kint foggal körömmel harcolnak értük,vagy ott vannak a villanyszerelők, vízvezeték-szerelők.Németben ölni tudnának értük.

2012. jan. 30. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Én pl ékszerész vagyok. Kreativitást igénylő munka, és nem mindenkinek van hozzá kézügyessége, míg a diplomához csak tanulni kell. (Nem mondom, hogy az könnyű, de mindent meg lehet tanulni.)

26N

2012. jan. 31. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!