Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakmunkás férfi?
Megvan mindenem ami kell, igaz házunk nincs, de van hol lakni és gyűjtünk...
Nem nézem le ezért, ez az én értékrendemben nem fontos. A rosszindulatú, pénzsóvár, írígy, fukar embereket nézem le.
Miért kellene elítélni,ha valakinek szakmája van.
Sok szakma többet bármelyik egyetemi diplománál,most magam ellen beszélek,mert én diplomát csinálok.A szakmunkás meg a szakmájához ért.
Aki lenézi kíváncsi vagyok mit csinálna ha a budi eldugul és a kula befigyel a fürdőszobába :)
Akkor nem a diploma fogja megjavítani a WC-t hanem egy szerelő.
És egy szakmunkás is lehet jómódú,egy képesített hegesztő például 5kiló legalább kezdő fizu,mert nem könnyű meló,kint foggal körömmel harcolnak értük,vagy ott vannak a villanyszerelők, vízvezeték-szerelők.Németben ölni tudnának értük.
Én pl ékszerész vagyok. Kreativitást igénylő munka, és nem mindenkinek van hozzá kézügyessége, míg a diplomához csak tanulni kell. (Nem mondom, hogy az könnyű, de mindent meg lehet tanulni.)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!