Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki nem csak a szexre hajt?
Rossz tapasztalataim vannak ilyen téren :(
Nincsenek olyan férfiak, akiknek komoly párkapcsolat kell? Akik hosszú távra terveznek? Akik gondolkodni is szeretnek, és nem csak hülyítik a nőket?
24/L
Jelentem vannak!
Én is ilyen vagyok. :)
26F
Sajnos a saját tapasztalataim alapján a legtöbb pasi csak a szexre hajt,és ez eléggé elszomorító...:( Sok szerencsét!
21L
van, én is ilyen vagyok, de sajnos, gátlásos is, amit nagyon nehéz levetkőzni, túl sokat is gondolkodom
te eleve olyan pasikkal ismerkedtél, akik gátlástalanul, egész gyerekkorukat hülyüléssel töltötték, és ez így kialakult bennük hogy hülyítik a nőket, mert ők mégiscsak jobbak a másik nemnél
18f
Hát én télleg nem a szexre hajtok. Inkább az a romantikus fajta volnék, csak ez senkit nem érdekel.
De engem nem is szeretnek a lányok, ahogy eddig tapasztaltam.
Próbáltam tisztességesen viselkedni. Meg hogy férfiként büszkén tudjak tekinteni magamra és ne csak egy farok-által-vezérelt-állat legyek. De hát nem ez kell a lányoknak. Bár akkor se változnék meg, hogyha úgy sikeresebb lennék
21f
Ez egy igen érdekes dolog, mert a szex hozzátartozik egy kapcsolathoz, ezért Te is és a Férfiak is valahol erre hajtanak.
Az már más téma, hogy pár kamaty után kidob, mert megfekteti a következöt.
Ezzel megsebzik a Nöket, ök lesznek ezáltal a Férfiak.
Aki nem akar senkit sem szexuális téren kihasználni és igyekszik normálisan állni a dolgokhoz, azt elintézik az "unalmas" vagy a "semleges" szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!