Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Mit szoktatok tenni ilyenkor?
Férfi társaim! Mit szoktatok tenni ilyenkor? Próbálok ismerkedni egy nővel, de semmi közös témánk nincs. Ő állandóan fújja a maga hülyeségeit, ami engem egyátalán nem érdekel, csak azért helyeselek és szállok be a beszélgetésbe, mert tetszik a csaj és felakarom szedni. A baj csak az, hogy retenetesen idegesít, hogy folyton olyanokról beszél, amit én magasból lesz*rok, de másképp esélyem sem lenne megkedveltetni magam, ezért muszály jópofiznom neki. Hogyan érhetném el, hogy legyen közös témánk, ami engem is érdekelne? Nők válaszát is szívesen várom!
21/F
Már bocsi, de minek akarsz egy olyan nővel összejönni, amelyikkel nem illetek össze?
Elég nonszensz, idegesít a csaj de te mégis akarod? Vagy csak szexre kell? Ha csak arra kell, akkor udvarolj neki, vagy benne lesz, vagy nem, ha nem csinálhatsz bármit, esélytelen.
ahogy nézem neked csak szexre kell. akkor térj a témára, ennyi szenvedést nem ér meg egy dugás, akármilyen jól is néz ki. nyilvánvalo hogy amúgy meg nem hozzád való.
szal ilyenkor azt kéne tenni hogy vagy gyorsan válasz elé helyezed és megdöntöd aztán otthagyod, vagy szimplán otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!