Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Lányok! Ti is ezt tennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Ti is ezt tennétek? (sztori lent)

Figyelt kérdés
Egy lány ismerősöm 20 éves. Egy rendkívül okos, intelligens lány de emellett rettentő naiv. Összekavarodott egy sráccal egy buliban, kavartak, aztán beszélgettek párszor msnen. mondanom sem kell a lány totál belezúgott pedig a srác elég komolyan foglalt volt. dobott egy üzenetet a csajnak hogy akarja, feküdjön le vele (a lány még szűz volt), na szóval írja neki h akarja,a lány persze rögvest igent mond és odadja magát, egy majdnem vadidegennek...aztán párszor még megfekteti (kb 3-4szer) és hitegeti hogy fontos neki (de persze a saját bnőjét még megtartja). Na már most női szemmel ez srác egy k_csög viszont a csaj is elég hülye volt, hogy hitt neki. Lányok/Fiúk! Voltatok már hasonló helyzetben? (lányok mint elszenvedő alany, fiúk mint elkövető alany)
2009. máj. 26. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem voltam még ilyen helyzetben, ennél több eszem van :)))))

23/L

2009. máj. 26. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Vajon én mikor futok már össze egy olyan szűzcsajjal aki csak így odaadná a szüzességét? Nem mintha annyira vonzana, másoknak a szüzesség elvétele, de a szűz csajok ezt még nagy dobra szokták verni. A pasi tényleg nem tisztességes, de ha a csaj ilyen egyszerűen belement, akkor nincs semmi probléma. Lehet, hogy a pasinak nem mennek jól a bnőjével a dolgok és ezért kavar félre. Másfelől meg arra nem gondoltál, hogy a csaj megunta már a szűz létet és szexet akart? Együtt lehetett, akár többször is, az általa kedvelt hapsival. Ebbe mi a rossz?
2009. máj. 26. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem...de megszólalt a "kisangyal" a fülem mellett:), hogy még alig ismerem...később kiderült, h volt barátnője...én meg majdnem neki adtam a szüzességem...
2009. máj. 26. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
mert közben sírt rítt összevissza hogy mennyire elbánt vele az élet...pedig tudta nagyon jól, hogy mibe ment bele, nem?:)
2009. máj. 26. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát mindenki annak adja a szüzességét, akit megfelelőnek tart rá.

(Persze vannak a kivételek, de ez nagyon nagyon más téma.)

Ha a csajszi úgy érezte, hogy neki most kell elveszteni ezzel a pasival, akkor hurrá, megtette, boldog lehet.

A pasi undorító. Szerencsétlen barátnő..

Én semmiképp se csináltam volna ezt. Csak olyannak adnám a szüzességem, akibe szerelmes vagyok.

2009. máj. 26. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Najó ez már a sokadik ilyen szüzességelvesztős téma. A legtöbben: "Tartogasd a szerelmednek"....hátöööö szerintem ezt az egész szüzesség dolgot túlmisztifikálják. Persze az nem jó, ha az első alkalom nagyon szarul sül el, de...ha most a csaj már úgy gondolja kipróbálná, de nem jön szembe a nagy szerelem, akkor porosodjon vagy mi? Azt nem mondom, aki a nagy ő-nek tartogatja, az tartogassa abszolúte megértem. De most amiatt ne legyen valaki deviáns, hogy csak úgy egy idegennek.

Az említett lány meg tényleg elég naív.

2009. máj. 27. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Én iet soha nem tudnék megtenni, pedig pasi vok! sztem ez gusztustalan! azt a srácot a farkánál fogva kéne egy fára felhuzni! Ja, nem mintha a csaj ártatlan volna... De ha kezdetektől fogva tudta, hogy a pasi foglalt, akkor sztem a csaj sokkal bűnösebb.
2009. máj. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!