Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Ti is ezt tennétek? (sztori lent)
Nem voltam még ilyen helyzetben, ennél több eszem van :)))))
23/L
Hát mindenki annak adja a szüzességét, akit megfelelőnek tart rá.
(Persze vannak a kivételek, de ez nagyon nagyon más téma.)
Ha a csajszi úgy érezte, hogy neki most kell elveszteni ezzel a pasival, akkor hurrá, megtette, boldog lehet.
A pasi undorító. Szerencsétlen barátnő..
Én semmiképp se csináltam volna ezt. Csak olyannak adnám a szüzességem, akibe szerelmes vagyok.
Najó ez már a sokadik ilyen szüzességelvesztős téma. A legtöbben: "Tartogasd a szerelmednek"....hátöööö szerintem ezt az egész szüzesség dolgot túlmisztifikálják. Persze az nem jó, ha az első alkalom nagyon szarul sül el, de...ha most a csaj már úgy gondolja kipróbálná, de nem jön szembe a nagy szerelem, akkor porosodjon vagy mi? Azt nem mondom, aki a nagy ő-nek tartogatja, az tartogassa abszolúte megértem. De most amiatt ne legyen valaki deviáns, hogy csak úgy egy idegennek.
Az említett lány meg tényleg elég naív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!