Lányok fiuk! Ciki sztori wc-zéssel?
bazz, pont eszek XD
amugy ezt a kérdés loptad mert volt egy ilyen de az sak csajokkal, kommentvitézen is kint volt xD
2011. aug. 31. 09:55
2/11 A kérdező kommentje:
ja de csak a kérdést pont eröl jutot eszembe
Egyszer át jött hozzám egy lány ismerősöm akivel még csak alakulóban voltak a dolgok a járással kapcsolatban, tehát egy randi szerűségre hívtam át. A lényeg hogy én nagy wc-n voltam és anyám be engedte a barátnőmet. Én zuhanyzás után kezdtem el végezni a dolgomat teljesen meztelenül ültem a wc-n és a barátnőm rám nyitotta az ajtót, ugye nekünk a wc mellett volt ilyen kis fal szerűség hogy ne lásson át mindenki, és ugye a csaj nagy lazán ment a wc-hez már gombolta ki a nadrágját mert nagyon kellett neki és akkor félig letolt nadrággal én meg egy szál semmiben néztem vele farkas szemet ez akkora nagy égés volt hogy az nem igaz. Égett is a fejünk rendesen de aztán valahogy el felejtettük a dolgot, persze 1 év után még ma is röhögünk ezen.
2011. aug. 31. 10:13
4/11 A kérdező kommentje:
5/11 A kérdező kommentje:
ám nekem volt olyan is amikorjöttem haza sulibol már nagyon kellet pisilnem egyszer meg látok egy ojen nagy virág bokrot hogy majd ott pisálok na pisálok pisálok jönnek az öregeszonyok azt elkeztek obégatni hoegy ez nem wc én futotam haza mert rám jött a szapora ja de cak egy ilyen hasmenéses betegség után voltam xĐ gondoltam már ugyse megy a hasam xĐ de ez nem olyan vicces
Nálam anyósom ilyen hogy midig akkor nyit rám amikor épp a világ gondjain gondolkodok :D Aztán szét röhögjük az agyunkat :D
2011. aug. 31. 10:33
Nem velem volt, de olvastam egy story-t, hogy a csávó egyfolytában fingott, és a muterja ki volt akadva, hogy telefingja a lakást.Erre a muter azt javasolta érthető módon, hogy menjen a budiba és ott engedje ki a felesleget, ha megoldható, a csávó meg így is tett a következő szavakkal:
"jó baz..meg akkor ide fingok"és azzal a lendülettel feltépte a lakótelepi szobakonyha budiajtaját- amit ugye nem kell bemutatnom-és bepucsított háttal.Elengedte a nagyot, de a fater épp terelgette a barnamedvét a porcelánon,....A többit gondolom kitaláljátok....
Mindenesetre a legnagyobb amit eddig hallottam.Linkelnék, de nem tudom már kinél olvastam.
2011. szept. 12. 15:05
Egyszer bementem a barátnőmmel a fiú WC-be. De nem tudtuk h az a fiú WC. Aztán bejött két fiú kérdezik h mit keresünk ott , mi is kérdezzük h hát ti mit kerestek itt? Ez a lány WC! És elkezdtünk vitatkozni rajta h ez a lány WC. Amikor ott hagytuk őket és kijövünk akkor látjuk h az ajtóra van írva h Fiú WC. Olyan ciki volt XDXD
2011. szept. 12. 15:31
9/11 A kérdező kommentje:
velem is volt ilyen de ot olyan piszorok voltak hogy nyitotek azt lehet látni minden nincs közte semmi csak a levegő jön be két csaj és jan hohogy ajtómellet volt ot áltam ba csapta az ajtot meg fordult hirtelen szét nézet hun a budi azt nézi ahogy én ott pisálok hát hiddel azt a meg lepödöt arcott amit vágot azt mondta hogy bocs bocs bocs
10/11 berdroid válasza:
Anyóséknál egy akkor barnát dobtam ,hogy amikor lehúztam nem ment le csak tellett a kagyló a vízzel,de szerencsére még mi előtt a víz kifolyt volna egy nagy hörgés kíséretében lement nagysungal:)
2011. szept. 12. 16:54
Kapcsolódó kérdések: