Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek azt, hogy minden a sors keze?
Én azt tudom, hogy minden Isten műve és minden úgy történik , ahogy annak történnie kell.
Nem történik semmi sem véletlenül.
Én is hiszek a sorsban!!! Véletlen nincs!
Velem olyan szokott törnénni hogy vmit eltervezek, az nem úgy törnénik és kis idő múlva rájövök hogy milyen jó hogy nem úgy történt, meg hogy az mekkora hülyeség lett volna. Szerencsére engem szeret a sors és mindig mellettem áll, ha akkor éppen nem is gondolom úgy hogy igaza van, de utólag mindig rájövök.
Hinni akarok és talán hiszek is benne, de valahogy mégsem várhatom, hogy a sült galamb számba repüljön, mert nem nagyon adódik mostanában nő az éltemben, de azért, mert nem is nagyon tettem érte idáig, de akarok.
Szóval szerintem a kettő között az igazság, próbálkozol és a sors rásegít egy kicsit én ebben hiszek. ;) 22/F
Hááááát, ez nehéz kérdés... Igazából nem hiszek a sorsban... Az, hogy nincs véletlen, az lehet igaz is meg nem is... Mindenesetre mit szóltok a Heisenberg-féle bizonytalansági elvhez? Szerintem a mikrovilág megjósolhatatlansága kivetődik a makrovilágra is. Onnantól kezdve pedig már nincs messze a biokémia sem... És az ÉLET... biokémia... (Bocsánat az áltudományos maszlagért...) Egy a lényeg: ki az a hülye, aki előre megírja az életem, és azt is beleírja, hogy tűnődjek el azon, hogy megvan-e írva? Ez nekem nagyon metafizikus. A rossz történésekre könnyebb azt mondani, hogy ez biztos nem véletlen volt, de igazából ha létezik felsőbbrendű hatalom, ha nem, a döntéseink a mi kezünkben vannak (különben nem lennének kételkedők...), és az a rossz, ami ér minket az a meghozott döntéseink következménye, ami a genetika miatt lehet, ami a biokémia szabályai szerint...
Bocs, megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!