Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy 21 éves fiú komoly szándékkal közeledik egy 24 éves lány felé?
Barátnőm elég visszafogott lány, eddig csak egy pasija volt, aki nagyon csúnyán átverte. Soha nem kereste a kalandokat. Mostanában elkezdett neki "udvarolgatni" egy fiatalabb srác. Barátnőmnek tetszik a fiú, de attól fél, hogy nem működne a dolog kettejük között. (a fiú túl fiatal, biztos nem akar még elköteleződni, 4-5 év múlva rájön, hogy semmit nem élt még, stb. )
Van alapja az aggályainak?
PErsze, csak a barátnőm. Szereintem egy 24 éves ember már el tudja dönteni, hogy mi a jó neki. Mit foglalkozol te vele? Csatlakozom az előzőekhez. Faszom tele van már az olyanokkal, hogyha a srác akár két hónappal is fiatalabb már jön a sok hülye öntudatos, magát érettebbnek gondoló p*csa okoskodása. Fordított esetben akár 10-15 év sem gond, mert hát ugye a csajok pusztán a nemiségük miatt érettebbek.
Nekem van egy haverom, aki 21 évesen nősült, gyereke van meg minden. Mi van, ha a barátnőd nem akar elköteleződni?
Foglalkozom vele, mert a barátnőm, és nem akarom, hogy kihagyjon egy jó lehetőséget. Miért, te talán leszarod minden barátodat?
El akar köteleződni. Menyasszony volt, idén lett volna az esküvő. Minden vágya, hogy végre megtalálja a pasit, akivel együtt élhet, és hogy végre gyereke legyen. Igen, ennyire akarja. Nem karrierista, nem pasivadász. Egyszerűen csak feleség és családanya szeretne lenni.
Hogy aztán a pasi tartsa el?
Nem szarom le a barátaimat, de nem avatkozok bele az életükbe, pláne ha nem is kérik. Ha a véleményemet kérik, akkor legjobb tudásom szerint segítek nekik, de nem fogom mindenféle baromsággal tele beszélni a fejüket és főleg nem fogok a GYK-n tanácsokat kérni, hogy mit is mondjak egy olyan személynek, akit elvileg jobban ismerek, mind az ide irogatók. Ha pedig görcsösen meg akar házasodni, minden mindegy alapon, annak nem lesz jó vége. A szándék pedig nem a koron múlik, mert lehet valaki 40 évesen is egy link f*szfej.
"Hogy aztán a pasi tartsa el?"
Te most komolyan, miről beszélsz? Ezt honnan szedted?
Nem azt kértem, hogy válaszolj helyettem. Csak bennem is fölmerült a kérdés, hogy vajon jót teszek e azzal, ha biztatom. És ezért tettem föl itt ezt a kérdést. Elvégre erre való ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!