Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy 21 éves fiú komoly szándékkal közeledik egy 24 éves lány felé?
Barátnőm elég visszafogott lány, eddig csak egy pasija volt, aki nagyon csúnyán átverte. Soha nem kereste a kalandokat. Mostanában elkezdett neki "udvarolgatni" egy fiatalabb srác. Barátnőmnek tetszik a fiú, de attól fél, hogy nem működne a dolog kettejük között. (a fiú túl fiatal, biztos nem akar még elköteleződni, 4-5 év múlva rájön, hogy semmit nem élt még, stb. )
Van alapja az aggályainak?
Miért van ilyen brutális általánosítas a Férfiakkal szemben?
Esetleg ez nem elfogadott, csak az ha a Nö fiatalabb?
Értem én, és köszi. De itt arról van szó, hogy Timi (így hívják) tényleg csak komoly kapcsolatot keres, sőt! Mondhatni az igazit. :) Annyira megviselte a szakítás, hogy többet nem szeretne csak úgy járni valakivel.
Én tudom, hogy ez nem így működik, de megértem őt is. Talán figyelmeztetnie kéne a fiút, hogy ő komolyan szeretné? Az valamit javítana a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!