Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (normális válaszokat várok! )

Figyelt kérdés

[link] <--- Ez váljon javamra.

Van egy pasim, már több, mint 7 hónapja együtt vagyunk. Most elkezdett udavarolni' nekem egy másik fiú. És most ott tartunk, hogy mind kettőt szeretem, és el kellene döntenem, hogy melyikőjüket választom. A pasim nem egy "tőrődök veled" tipus, tehát sokszor egy hétig nem keres, sok haverom szerint csak azért van még mellettem, hogy a barátnő ki legyen pipálva a "listáján". Viszont most elég komolynak tűnt, ideges volt, hogy hogy döntök, vagy mi lesz most, és egyre csak azt hajtogatta, hogy "szeretlek". De hogy a másik fiút is nagyjából ismerjétek, ő fogalalkozik velem, minden nap felhív, keres "hízeleg", bár a fejemben már megfordult az is, hogy mi van ha csak azért szeretem, mert ő törődik velem, lehet hogy szeretet hiányom van?! xdd na, de viccet félretéve, fogalmam sincs mi legyen.... Véleményt kérnék szépen, vagy tippet, hogy mit tegyek! Mellesleg, egyikőjüket sincs szívem elküldeni a ...-ba azaz hogy "dobni"

2012. jan. 15. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre! Azt a fiút válaszd aki törődik Veled!!! Ha egy férfi képes törődni egy nővel,akkor szinte biztos h nem csak "azt" akarja tőled!
2012. jan. 15. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretnéd az elsőt, a másodikba nem szerettél volna bele.
2012. jan. 15. 20:22
 13/13 Nesi81 ***** válasza:
Ez a helyzet elsődlegesen a TE hibád. Alap. hogy addig nem kezdünk másik fiúval, amíg a kapcsolatod le nem zárod....bárhogy döntesz, teljesen mindegy. Jó döntést nem tudsz hozni.
2012. jan. 15. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!