Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom megélni a nőiességemet?

Figyelt kérdés

Nyáron leszek 20 éves. És el vagyok keseredve. Még nem volt normális kapcsolatom. Volt néhány kezdeményezés és volt egy érdekes "kapcsolatom" egy nálam 7 évvel idősebb férfival. Akinek nem voltam jó...

Jelenleg még gimnáziumba járok, nem buktam, de elkezdtem egy 5 évfolyamos gimit, ahonnan átiratkoztam egy olyan iskolába, ahol csak 4 évfolyamos képzés van és ezért kerültem egy évvel lejjebb. Végül is nem s ismerek 20-23 év körüli srácokat. 18 évesek az osztálytársaim...

Nehezen élem meg, h nincs senkim. Mind lelkileg, mind testileg vágyom rá.

A nap bármely percében el tudnám magam sírni.

Régen magabiztos voltam, tudtam mit akarok és, h hova tartozom.

Ma leginkább a plüss smilem ad egy kis erőt nekem.

A baj nem csak ez, mi van ha kikerülök a valós életbe??? Minden féle tapasztalat nélkül.

Szexuális téren csak a fent említett sráccal van vmi tapasztalatom. Soknak nem mondható.

Hiányzik, h vkim egyen, h vkienk fontos legyek.

2012. jan. 15. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 20 éves vagyok (májusban 21), középsuliban egy nullának éreztem magam... Semmi kapcsolatom nem volt még (ismerkedés, iszogatás azért igen, gyümilé és nem részegeskedés, már,mint egy üditő vagy )... Egy hete csókolóztam először...

Vannak hullám völgyeim mikor kibukok, hogy úristen , mi lesz így velem stb... De ezek kellenek, attól vagyok az aki, hogy megtapasztaltam sok mindent, alkesz nevelőfatert... Vágyakozást egy kapcsolat után... Baráti körre találást :) Igaz sok minden van amit nem élnék meg ismét és nem kívánok senkinek, de jobb emberré tettek és erősebbé.

Te se add fel! Ismerkedj, járj futni vagy keress hobbit,én is sok emberrel ismerkedtem meg sport közben :)

vagy csak menj fel chatelni... Társkereső nem jött be nekem se.. Chaten viszont lehet jókat nevetni, olyan szövegekkel írnak rád :D Ha meg perverz x és kész... Vagy hülyülhetsz is.. De nekem sok ismim van onnan , sőt innen gy.k-ról is jó pár emberrel tartom a kapcsolatot.. Pedig ide sem ilyen céllal jön az ember :)

Tehát ne légy elkeseredve, fel a fejjel ^^

Amivel meg nem vagy elégedett változtass! Ez te vagy, te tudsz változtatni, én a múltkor leírtam egy lapra, hogy mikor lennék elégedett magammal és azóta ahhoz próbálom magam tartani... Nagyobb az önbizalmam is :) Pl bátrabb, műveltebb stb :) Nem feltétlen kell a külsőre gondolni, plusz azzal elégedett vagy ;)

2012. jan. 15. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még kapcsolatom ennyi idősen, de én nem voltam elkeseredve.
2012. jan. 15. 19:23
 13/14 tevetke ***** válasza:

"ma 19:00" nekem is kb ugyanez az életfilozófiám!! :D

Kedves Kérdező, én is csak azt tudom javasolni, hogy keress hobbit! Nekem sem volt valami nagy baráti társaságom, bár nekem más okból, de egy év alatt elkezdtem, hagyományőrző egyesület(ek)be járni, táncolni, sportolni. Már ott tartok, hogy simán elmegyek egyedül is pl. koncertre vagy fesztiválra, mert tudom, hogy simán összespanolok vadidegenekkel is... szóval csak egy kis önbizalom és bátorság :D Hajrá!! :D

2012. jan. 15. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 22 éves vagyok és eddig 1 rendesnek mondható kapcsolatom volt. Nem vagyok elkeseredve. Élem életem és majd lesz valami.

Gimibe 1 db barátném volt, aki a mai napig meg van, igaz messze lakunk egymástól, de amikor tudunk beszélünk.

Gimis koromba elég fiús voltam! Elkerültem fősuliba, ahol 90%ban fiúk voltak és rögtön rájöttem, nem lehetek totál fiús, hisz akkor elveszek. Elkezdtem nőiesebb cuccokat hordani, de azért figyeltem, hogy az énem ne nyomjam el! Nekem ez a közeg kellett, hogy kinyíljak és barátokat szerezzek.

Az, hogy nincs senkid az átmenet, majd lesz. Én se hisztizek, hogy a barátnőmnek már megkérték a kezét, a legjobb haveromnak is meg volt az eljegyzése, hogy mesélnek a barátaim, a csajokról, pasikról kivelmivanéshogy...

Amíg nem szabadulsz a gimiből keress valami hobbit és foglald el magad. Aztán lehet, a hobbi útján megismersz valakit...semmi sem lehetetlen!

Fel a fejjel!

2012. jan. 31. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!