Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom megélni a nőiességemet?
Nyáron leszek 20 éves. És el vagyok keseredve. Még nem volt normális kapcsolatom. Volt néhány kezdeményezés és volt egy érdekes "kapcsolatom" egy nálam 7 évvel idősebb férfival. Akinek nem voltam jó...
Jelenleg még gimnáziumba járok, nem buktam, de elkezdtem egy 5 évfolyamos gimit, ahonnan átiratkoztam egy olyan iskolába, ahol csak 4 évfolyamos képzés van és ezért kerültem egy évvel lejjebb. Végül is nem s ismerek 20-23 év körüli srácokat. 18 évesek az osztálytársaim...
Nehezen élem meg, h nincs senkim. Mind lelkileg, mind testileg vágyom rá.
A nap bármely percében el tudnám magam sírni.
Régen magabiztos voltam, tudtam mit akarok és, h hova tartozom.
Ma leginkább a plüss smilem ad egy kis erőt nekem.
A baj nem csak ez, mi van ha kikerülök a valós életbe??? Minden féle tapasztalat nélkül.
Szexuális téren csak a fent említett sráccal van vmi tapasztalatom. Soknak nem mondható.
Hiányzik, h vkim egyen, h vkienk fontos legyek.
Nem tudok neten ismerkedni, próbáltam egy társkeresőn, de sajnos ez nem az én világom.
Nincsenek nagyon barátnőim...sajnos.
Szia.
Konkrétan nem vagy szociális ember. Ez a baj.
Elégedett vagy a külsőddel?
A külsőmmel elégedett vagyok, szerintem teljesen rendben vagyok nagy átlagban. Persze nem vagyok topmodell, de attól függetlenül, h az elmúlt egy hónapban az arcbőrömmel kezdtek gondok lenni, nincs semmi problémám magammal. És az arcom miatt sem aggódom már, a gyógyulás folyamatában vagyok.
Nem gondolom, h szociális gondok lennének, bár az idétlen, bugyuta embereknek kimutatom nem tetszésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!