Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem foglalkozik velem és ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem foglalkozik velem és ez nagyon fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, már korábban jártunk csak megcsalt, és én hülye megbocsájtottam neki és most meg ott tartunk hogy én őt megakarom fojtani azért mert utálom ha megy a testvérénél,mert ott isznak és akkor velem csúnyán beszél és rosszul esik.Múlthéten is mindennek elhordott, és ez fáj, ott járunk hogy ezek után én is szakítanák ő is már az eszünk ezt mondja de a szívünk nem.

Mondjuk ma is írta hogy megy annál a nővérénél, nem szóltam semmit csak nyeltem egy nagyot, hadd menjen ha akar teszek rá nagy ívben.Csak szeretném hogyha szakítana velem, amit én nem igazán akarok túl lenni rajta egy könnyen.Nem is merek szólni hogy fáj ahogy viselkedik velem.

Már úgy érzem hogy csak szeretkezési célra kellek neki. :(Mit tehetnék, adjatok tanácsot, normális optimista válaszokat várok.Hogy erősítsen engem.Köszönöm szépen előre!

2012. jan. 14. 13:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Miután megcsalt depibe estem, újra elkezdett hívogatni mire túl lettem rajta, és vissza szerettem belé, életem leganygobb hibája volt mikor anno a legelején megismertem, nem kellett volna már ezt az 5hónapot rá pocsékoljam, de már lassan 10nek is mondhatném.
2012. jan. 14. 13:27
 12/12 anonim ***** válasza:
szabina te vagy az??
2012. jan. 14. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!