Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem foglalkozik velem és ez nagyon fáj. Mit tegyek?
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, már korábban jártunk csak megcsalt, és én hülye megbocsájtottam neki és most meg ott tartunk hogy én őt megakarom fojtani azért mert utálom ha megy a testvérénél,mert ott isznak és akkor velem csúnyán beszél és rosszul esik.Múlthéten is mindennek elhordott, és ez fáj, ott járunk hogy ezek után én is szakítanák ő is már az eszünk ezt mondja de a szívünk nem.
Mondjuk ma is írta hogy megy annál a nővérénél, nem szóltam semmit csak nyeltem egy nagyot, hadd menjen ha akar teszek rá nagy ívben.Csak szeretném hogyha szakítana velem, amit én nem igazán akarok túl lenni rajta egy könnyen.Nem is merek szólni hogy fáj ahogy viselkedik velem.
Már úgy érzem hogy csak szeretkezési célra kellek neki. :(Mit tehetnék, adjatok tanácsot, normális optimista válaszokat várok.Hogy erősítsen engem.Köszönöm szépen előre!
Te akartad őt.Második esélyt adtál egy olyan ocsmány alaknak,aki képes volt megcsalni.
Őszintén:mit vársz tőle?Te választottad,viseld is el.
Ha lenne némi eszed,akkor már otthagytad volna és nem lennél együtt egy barommal,aki semmibe vesz.
Tudod van olyan férfi,aki nem csal meg,magadért szeret és nőként tisztel,szeret téged.Te inkább megmaradsz egy ócska hapsi mellett...
Nem tudom hány éves vagy. De akár tizen, akár huszon, akár harmincon nincs értelme ennek. ez egy számodra megalázó kapcsolat, ahol hallgatsz, nem mondod el mi bánt, mert nem mondhatod, hisz attól félsz, hogy elhagy.
Szerinted ez normális???? Mert nem az. Te szereted, ő meg látja, hogy veled mindent meg lehet csinálni. És meg is fogja, hisz ez a típus. Ingyen punci komolyabb érzelmi belefektetés nélkül....
Amúgy ha úgy bánik veled, mint egy ronggyal (leírtakból én ezt szűrőm le), lerészegedik folyamatos jelleggel másokkal és durván beszél veled, miből gondolod, hogy nem teszi bele mindenkibe aki hagyja?
Mert nem tisztel, ez nyilvánvaló és már megtette egyszer, azaz erkölcsileg sem kifogásolja az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!