Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt kétségbeesett lány?
A kétségbeesett talán nem is a legjobb szó, csak nem jutott eszembe jobb, és több lehetséges dolgot értek alatta. Olyan lányt keresnék aki pl. depressziós vagy valamilyen téren kilátástalannak érzi az életét vagy nagyon nincs önbecsülése és úgy gondolja soha nem fog tetszeni senkinek és nem lesz soha párja. És azért keresek ilyen lányokat, mert lenne hozzájuk néhány kérdésem:
Szerintetek egy párkapcsolat segítene túllépni a problémáitokon? Egyáltalán ilyen állapotban ki lehet alakítani normális párkapcsolatot? És ha valakivel csak azért jönnél össze hogy legyen valakid, ne legyél egyedül, vagy azért hogy segítsen túllépni a nehézségeiden, de igazából nem szereted, akkor az valóban segíteni fog vagy csak inkább rontana a helyzeteden? És mi a helyzet egy lazább kapcsolattal, pl. távkapcsolat vagy pusztán testi kapcsolat?
Esetleg olyan is írhat, aki ilyen helyzetben került párkapcsolatba, hogy az segített neki vagy csak rosszabb lett.
Lehet nem túl egyértelmű mire gondolok, mert próbáltam általánosan megfogalmazni a kérdésem, de aki bármelyik részében is magára ismer, az írhat. Nem is kell minden kérdésre válaszolni, csak amire tudtok.
Mi a különbség a depressziós és a transzvesztita között?
-Depressziós: Depi vagyok Öngyi leszek
-Transzvesztita: Peti vagyok Gyöngyi leszek
Még, nem volt barátnőm bár nagyon szeretnék, indokot nem írok mert már van fent kérdésem.
17/F
Szerintem,ha a pár egyik tagja depressziós,de a másik küzd érte,kigyógyíthatja belőle..én úgy érzem megtenném ezt,próbálnék segíteni,még ha csak egy szimpla ismerősöm is lenne,akivel beszélgetek.
Persze,nem minden esetben sülhet el jól a dolog..ez egyénfüggő szerintem.
Amúgy,volt egy barátom,aki elég ideges típus volt valamiért,erről nem nagyon kérdezgettem,de velem nyugodtnak volt mondható,többen is mondták.Nem fényezés,de talán velem volt egy jó időszaka,vagy az én nyugodtságom miatt lett ő is nyugisabb.
(Elég türelmes vagyok általában,az ő "rohamait" is tűrögettem,nem pedig leordítottam,hanem próbáltam megbeszélni vele stb,gondolom ez jó hatással volt rá)
Igen, kétségbeesett vagyok!
Holnap vizsgázom, és kilátástalannak érzem a helyzetem!!!!
Egy párkapcsolat biztos, hogy nem oldja meg a problémámat, de egy jó szex legalább ezt a stresszt igen, úgyhogy hátha.
Tudom, nem erre gondoltál, de én így érzem magam. :D
Én nem olvastam el a hozzászólásokat, mert ahol már két oldalt látok, bevallom lusta vagyok hozzá...
Így csak a kérdésed tükrében válaszolok.
Én voltam kétségbeesett, talán depressziós is.
Volt mikor nem volt önbecsülésem, és igen gondoltam ilyeneket, hogy soha a retkes életben nem fogok kelleni senkinek.
Válaszolok a kérdéseidre.
1. Egy párkapcsolat, ha valakinek valóban ilyen gondjai vannak, ránthat egyet kifele a gödörből, azonban a lényeges dolgokat,saját magunknak kell megoldani, mert ha nem tesszük, akkor ugyanott leszünk, ha vége a párkapcsolatnak. Tehát legfeljebb tüneti kezelésre jó a másik.
Tehát igen, segíthet. Ha valaki szeret, az mindig segít.
Sokszor még akkor is,ha utólag kiderül, hogy illúzió volt,mert hisz legalább kimozdított.
2. Ez egy fogós kérdés. Ha már párkapcsolat van,
azon belül nagyon sok mindenre rájöhetünk magunkkal
kapcsolatban. Amit vagy túlél a kapcsolat, avagy sem.
3. Segíthet, mint az 1. pontban írtam.
Tudod, ahhoz is mázli kell, hogy elcsípjük mikor hazudunk magunknak. Egy szeretetre kiéhezett nőnek, leányzónak,
nagyon nehéz ezt felismernie, beismernie.
Nem mindegy, hogy a szerelembe vagyok szerelmes,
vagy egy emberbe.
Szerintem a felismerések mindig előre visznek.
Ergo lehet hogy a kapcsolatnak fuccs, de én okosabb leszek a következőnél....
4. Erről nem tudok nyilatkozni.
Az egy másik műfaj.
Én értem amúgy mit akarsz körbe írkálni.
A lényeges, tömör válaszom.
Az, hogy épp toppon vagy, nem azt jelenti, egy egyenes vonalzóval húzott hangulatod van, hanem kisebb kilengésekkel, de átlagban: jól érzed magad.
Ha depressziós vagy, nincs önbecsülésed, az nem azt jelenti, hogy minden területen így működsz az életedben,és akkor sem csak, és kizárólag minden perced egy merő fájdalom, azért tudsz örülni ennek annak, de átlagban: rosszul érzed magad.
Ha sikerül a kapcsolatban át billenni a másik oldalra, jól is lehet vele járni, mert mint írtam, ha érezzük, hogy valaki szeret,és fontosak vagyunk neki, márpedig a depresszió pont amiatt alakul ki, hogy feleslegesnek, egy zsákutcának érezzük titkon az életünket, elfásulunk, én azt mondom, ártani sose árt.
Én még olyanról nem hallottam, akit szerettek, igazán,
panaszkodott volna.
azt hiszem magamra ismertem, de elég keményen. utóbbi időben nagyon magamba fordulós lettem, sztem ez is az oka, h minden egyes utóbbi randim kudarcba fulladt. ez ugye nem vonz senkit, legyünk őszinték. Lehet akármilyen csinos az illető, ha defektes.
És igen, gondolkoztam már ezen h kéne egy kapcsolat, csak ez már eleve egy ördögi kör, ha nem tudsz egyet sem kialakítani, akkor sokat nem segít.
az is megfordult már a fejemben, h alkalmi kapcsolatba is belemennék, hisz nekem úgysincs senkim és soha nem is lesz. aztán valahogy ez sem megy.
igazából lehet ítélkezni, de sztem semmi sincs ok nélkül..én abban bízok, h sikerül ezen vmikor túljutni..vhogyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!