Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelek arra, hogy a barátod már nem szeret többé?

Figyelt kérdés
miből tudjuk, ha a barátunk már nem szerelmes belénk?
2012. jan. 14. 00:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az lehet, vagy neked van bűntudatod, mert azt hiszed megbántottad. De az is lehet, hogy tényleg megbántottad. Ismerős az érzés, én azt hittem, hogy szakítani aakr velem, amikor hasonló történt velünk. De minden rendbe jött. Miénk is távkapcsolat. De viszonylag sűrűn találkozhatunk, mert nem olyan angya a táv.
2012. jan. 14. 01:02
 12/15 anonim ***** válasza:
hány kmre van tőled és milyen gyakran találkoztok? De őszintén!
2012. jan. 14. 01:03
 13/15 A kérdező kommentje:

és hogy jött rendbe minden? tettél valamit érte, vagy csak ahgytad, hogy teljen az idő?

amúgy nagyon messze van tőlem, és mondjuk 2 havonta találkozunk. viszont csak nyárig, akkor valószínűleg nem lesz táv többé.

2012. jan. 14. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Kevesebbet akar veled lenni, ha veled van, akkor is látszik rajta, hogy valahol egész máshol jár, kevesebbet bókol, kevesebbet ér hozzád, látszik rajta, hogy egyre közönyösebb. Nem nevet már veled annyit, egyre többször viselkedik veled ingerülten, nem értékeli a vicceidet. A szex rutinná válik. Kb. ezekből látszik.
2012. jan. 14. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Én megbeszéltem vele a problémát és így megkönnyebbültem, később mr jobb lett, rendbe jöttek a dolgok.
2012. jan. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!