Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a legnagyobb félelmem, hogy a barátom már nem szeret, hogyan lehetnék efelett úrrá?
Képes vagyok olykor-olykor bizonyos dolgokat beképzelni,de ezt most nem részletezném.Tudom,hogy szeret,de mégis attól félek,hogy nem,és elhagy.Én nagyon szerelmes vagyok belé.Sokszor sírok is,mert annyira hiányzik.Legszívesebben vele lennék minden pillanatban.
Ó amúgy nagyon figyelmes és kedves,látom rajta,hogy szeret,de mégis félek.Félek attól,hogy megint csalódok valakiben,és megint nagyon fog fájni.Sajnos sok rossz tapasztalatom van korábbról.Hogyan lehet ezen úrrá?Így nem tudok boldog lenni:(
hát ha már annyit csalódtál akkor elhiszem hogy nem könnyű bízni valakiben. De nem írtad mióta vagy együtt vele, ami fontos tényező. Ha már több mint fél éve és nem volt gond, valószínű hogy már nem is lesz, ha meg kedves akkor nem hiszem hogy ki fog baxni veled pl félrelépéssel. Ugye a szerelem nem mindig örök, lehet hogy egyszer elmúlik a szerelem egyik, másik, vagy mind a két fél részéről, de ezt majd úgyis megbeszélitek. 25/f
amúgy pontozz fel, köszi :))
En is igy voltam ugy lattam, hogy nagyon szeret sot imad, de megis egy nap elhagyott.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!