Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosolyszunet utan happy end?
letezhet olyan egy (par)kapcsolatban,hogy ellaposodott a kapcsolat, elhidegultek a felek egymastol,mindketten mashol kerestek a boldogsagot, talaltak is ideig-oraig(mondjuk,fellalngolas szintjen, 1-2 honapra), utana ismetr egymasra talaltak es boldogak egyutt?
Attol tartok,parommal abba a fazisba haladunk,amikor mindketten mashol keresgelunk.DE szeretjuk megis egymast,megis kihultek a dolgok.Es ha mar elkerulhetetlen,en azert szivbol szeretnem ot visszakapni.
Voltatok ilyen helyzetben?
dec 14-én szakitott velem a barátnőm mondván, hogy nem érez már úgy mint az elején... de azért még érez vmit de nem úgy.
én azóta is úgy érzem szeretem őt, próbáltam mással de nem sikerült, valahol még mindig ő jut eszembe mindenről.
már nem is beszélgetünk... neten sose tudtunk normálisan beszélni, csak személyesen. De találkozni se találkozunk tehát semmi kapcsolat.
De még mindig remélem ,hogy akár újra együtt... de azt tanácsolom próbálj továbblépni tudom nehéz(hisz nekem se megy) de nincs jobb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!