Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem keres mikor annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres mikor annyira happy volt minden akár egy mesében? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van egy kialakuloban lévő kapcsolatom. Egyszer ő jött el hozzám mert nagy a távolság közöttünk. nagyot kirándultunk szülőknek bemutatkozás minden meg volt. Asztán én mentem fel hozzá.. nagyon aranyos volt. ugyszint elmentünk kirándulni mozizni sétálni.. náluk is ugy voltunk mint akik már ezer éve együtt vannak.Ő is bemutatott a szüleinek testvéreinek is. Ugy váltunk el h igen ő is akarja folytatni... és jelezzek ha hazaértem stb... én irtam is neki... smst is... jeleztem neki neten is de semmi reakcio .:S vissza sem irt.. annyit sem h nem ér rá... ennek már 2 napja.. azota is fent van a neten de rám sem ir ..:S mi lehet az oka vajon .. én nem akarok neki irkálni minden nap mikor a minap se reaált.. várok még kicsit de szeretném megutdni tőle h most mi is van... szereintetek mi lehet a háttérbe ? egy 23 éve lány... a fiu 28 éves.
2011. jún. 1. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe..ha nem reagált akk valszeg már nem is fog,mert ha annyira kellenél neki akk már nyomban írt vna..
2011. jún. 1. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:

on: Valamiért csalódott, ez elég nyilvánvaló, esetleg valami nagy baj érte, és nincs olyan állapotban, hogy foglalkozzon veled.

off: Három dolog derült ki ebből a szövegből:

1. A fiú földrajzilag magasabban fekvő helyen lakik a lányhoz képest.

2. A lány billentyűzete nagyon ramaty állapotban van, cserére szorul.

3. A lány emellett még igénytelen is, mert még csak vissza se olvassa, amit írt, hanem a hibákkal együtt kirakja a nagyvilág elé.

2011. jún. 1. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csalódott, vagy gondolkodik.

Várj még.

Ha 1 héten belül nem ír, akkor teljesen nyugodtan kérdezz rá, hogy mi is van. Ezt mmegteheted.

23L

2011. jún. 1. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Igénytelen aki a kommentárt írta.. nem oltásokat kértem.. a véleményed tartsd meg magadnak... .. épp elég ramatyul érzem magam így is :S
2011. jún. 1. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ez olyan alapvető dolog, mint az, hogy nem mész ki az utcára meztelenül. A rendőrnek is azt mondanád, hogy hagyjon békén, mert magad alatt vagy?
2011. jún. 1. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Hagyd...Ha te már kerested és ő nem reagált,akkor többször már ne írj neki,sőt eszedbe ne jusson őt keresni.Ha akar valamit,majd ő keres. Legyen egy kis büszkeséged.Ha nem keres,akkor ennyi volt.Tipikus gyáva féreg a srác....24N
2011. jún. 1. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

20.08-as vagyok:

én megértem a kérdezőt. Van az úgy, hogy az ember annak örül, hogy ágyból ki tud kelni, és minimális szinten képes kommunikálni, az utolsó gondolata a pontos gépelés.

2011. jún. 1. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:
20:23:Ilyenkor kell írni egy válasz sms-t,hogy "most sajnos beteg vagyok,de keresni fognak amint jobban leszek!"ENNYI.
2011. jún. 1. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
ennyi minimálisat igazán megtehetett volna a srác.De képtelen őszinte lenni így inkább nem válaszol.Jajj annyi hapsi csinálja ezt...nyomorúságos.
2011. jún. 1. 20:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát igen.. örülnék ha lenne benne annyi gerinc hogy akkor szóljon h nem akar semmit.. mert akkor nem úgy elválni hogy folytassuk.. nem haragudtam volna meg.. :S de így elég tanácstalan vagyok.. mert szeretem ha őszinték hozzám az emberek... várok még egy kicsit és remélem majd megmagyarázza a dolgot.. aztán szépen el felejtem... mert még le se tilt.. sehonnan :S annyira kesze kusza minden... :S
2011. jún. 1. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!