Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres mikor annyira happy volt minden akár egy
mesében? Bővebben lent
Szerintem hagyd a fenébe..ha nem reagált akk valszeg már nem is fog,mert ha annyira kellenél neki akk már nyomban írt vna..
2011. jún. 1. 19:52
on: Valamiért csalódott, ez elég nyilvánvaló, esetleg valami nagy baj érte, és nincs olyan állapotban, hogy foglalkozzon veled.
off: Három dolog derült ki ebből a szövegből:
1. A fiú földrajzilag magasabban fekvő helyen lakik a lányhoz képest.
2. A lány billentyűzete nagyon ramaty állapotban van, cserére szorul.
3. A lány emellett még igénytelen is, mert még csak vissza se olvassa, amit írt, hanem a hibákkal együtt kirakja a nagyvilág elé.
2011. jún. 1. 19:59
Vagy csalódott, vagy gondolkodik.
Várj még.
Ha 1 héten belül nem ír, akkor teljesen nyugodtan kérdezz rá, hogy mi is van. Ezt mmegteheted.
23L
2011. jún. 1. 20:08
4/11 A kérdező kommentje:
Igénytelen aki a kommentárt írta.. nem oltásokat kértem.. a véleményed tartsd meg magadnak... .. épp elég ramatyul érzem magam így is :S
Már bocs, de ez olyan alapvető dolog, mint az, hogy nem mész ki az utcára meztelenül. A rendőrnek is azt mondanád, hogy hagyjon békén, mert magad alatt vagy?
2011. jún. 1. 20:18
Hagyd...Ha te már kerested és ő nem reagált,akkor többször már ne írj neki,sőt eszedbe ne jusson őt keresni.Ha akar valamit,majd ő keres. Legyen egy kis büszkeséged.Ha nem keres,akkor ennyi volt.Tipikus gyáva féreg a srác....24N
2011. jún. 1. 20:22
20.08-as vagyok:
én megértem a kérdezőt. Van az úgy, hogy az ember annak örül, hogy ágyból ki tud kelni, és minimális szinten képes kommunikálni, az utolsó gondolata a pontos gépelés.
2011. jún. 1. 20:23
20:23:Ilyenkor kell írni egy válasz sms-t,hogy "most sajnos beteg vagyok,de keresni fognak amint jobban leszek!"ENNYI.
2011. jún. 1. 20:25
ennyi minimálisat igazán megtehetett volna a srác.De képtelen őszinte lenni így inkább nem válaszol.Jajj annyi hapsi csinálja ezt...nyomorúságos.
2011. jún. 1. 20:26
10/11 A kérdező kommentje:
Hát igen.. örülnék ha lenne benne annyi gerinc hogy akkor szóljon h nem akar semmit.. mert akkor nem úgy elválni hogy folytassuk.. nem haragudtam volna meg.. :S de így elég tanácstalan vagyok.. mert szeretem ha őszinték hozzám az emberek... várok még egy kicsit és remélem majd megmagyarázza a dolgot.. aztán szépen el felejtem... mert még le se tilt.. sehonnan :S annyira kesze kusza minden... :S
Kapcsolódó kérdések: