Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távkapcsban soha nincs happy end csak end? Egyszer majd úgyse birja az egyik fél és fére lép? Még ha szereti is nagyon a másikat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 22:58
1/4 anonim válasza:
Ez hulyeseg!Mi 8 evig eltunk tav es most varjuk a babankat.Megerte szenvedni.
2/4 anonim válasza:
Távkapcs. sokszor átmeneti megoldás míg nem rendeződik a helyzet, legalábbis én így lénék be 1 kapcsolatba h utána költöznénk össze..
3/4 anonim válasza:
A távkapcsolat is lehet sokáig működőképes, ha a felek tényleg szeretik egymást, és adott a kölcsönös bizalom. Persze az sem mindegy, mekkora a távolság, és milyen sűrűn oldható meg a találkozás. Ha igazán komoly lesz egy távkapcsolat, akkor szerintem is összeköltözéssel, vagy legalább egy helyre költözéssel végződik.
4/4 anonim válasza:
nézd... távkapcsolatban élek, és tudom hogy ez nem könnyű.. de szeretem a párom, és boldog vagyok amikor együttvagyunk.. szerintem lehet happy end is, de ahoz sokminden kell.. kölcsönös bizalom, elégséges fizikai kontaktus (ölelés, csók), és az hogy a felek tudjanak uralkodni magukon
mindenkinek kitartást aki távkapcsban él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!