Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a párom nem szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a párom nem szeret :' (. Mit tegyek hogy meggyőződjek vagy erről vagy ennek az ellenkezőjéről?

Figyelt kérdés

Alig fél éve vagyunk együtt.

Én nagyon szeretem őt, el is mondtam neki, és Ő is ugyan mondogatja hogy szeret meg minden, csak valami mintha hiányozna...:(

Mikor rátértem erre a témára, mondta hogy ugyan Ő is nagyon szeret engem, de szerinte én jobban szeretem, és így van jól ez egy kapcsolatba....

Nekem fura válasz volt ez...:S úgy érzem nem is szeret komolyan, csak egyéb dolgok miatt van velem. (pénzem nincs, de elég kedves vagyok, meg azt mondják jóképű is)

Sokszor tényleg a szívem szakad meg érte, nagyon szeretem. De ez a kijelentés elbizonytalanított...:S

Hogyan tudnék rájönni hogy valójában mit érez irántam?!

Interneten is alig ír, telefonon is ritkán keres, ált én hívom, mondjuk dolgozom, tehát kevéske pénzem van azért, ő meg diák ,és nemállnak túl fényesen..:S Ezt még megértem.

De tényleg úgy érzem, hogy valami elszállt, valami hiányzik Részéről...egyszerűen nem látom azt a szeretetet, nem látom a csillogást a szemébe, mikor találkozunk...:(

Nekem fontos ez, hogy ha én szívemet lelkemet beleadom egy kapcsolatba, ő is tegye ugyanezt.

Ha viszont nem érzi már komolynak ,akkor mondja meg, és legyen vége....bármennyre fájna is..:(

Én vagyok a srác, és elég érzékeny érzelemvilágú, főleg szerelemben...

24/F

és 19/L

2012. jan. 13. 10:59
 1/10 A kérdező kommentje:
nem vagyunk egymás nyakán, nemlakunk emssze a másiktól, de munka, meg suli miatt, csak 7 végente találkozunk...
2012. jan. 13. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Hát figy tesó, abból amit leírtál, úgy érzem, hogy te többet adsz bele ebbe a kapcsolatba,mint ő. Szerintem ő már ,,elvesztette a rajongását feléd"... nem akarok szemét vagy vészmadár lenni, de ez már eléggé haldokló kapcsolatnak tűnik nekem :S

De a legjobb az lenne, ha megbeszélnéd vele négyszemközt. Azért nincs értelme együtt maradni valakivel, hogy ne legyünk egyedül... ami persze rossz dolog, de ebben az esetben csak az agóniát nyújtanátok tovább.

2012. jan. 13. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Mióta tart ez az állapot?:S
2012. jan. 13. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig ezt éreztem h jobban szeretem a barátnőmet mint ő engem, aztán igazam is lett mert el is hagyott.. nekem is hiányzott az a szikra h akarjon velem találkozni, fontos legyek neki, és ne csak akkor legyek jo ha elviszem vmerre.. folyton azt éreztem h nélkülem is ugyanolyan jol meglnne mint velem. Keress olyat aki ragaszkodik hozzád mert ennél az állapotnál egyedül is sokkal jobb, csinálj olyan olgokat amit eddg még nem és meglátod az élet emez részét is!

F27

2012. jan. 13. 11:14
 5/10 A kérdező kommentje:
kb egy hónapja mondta ezt nekem először, hogy én jobban szeretem...mint ő engem, de ez így van jól...:S
2012. jan. 13. 11:15
 6/10 tetro ***** válasza:
20%
őszintén? mivel szeretnéd egy nőnek fenntartani az érdeklődését? kislányos picsogással? mert ha ez működne, akkor nálatok rendben menne minden. de sajnos általában nem működik.
2012. jan. 13. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Kezdetektől fogva nem látod a csillogást?Vagy csak az utóbbi időben?

Beszélj vele erről.Mond el neki,hogy úgy érzed,ha nem szerelemmel szeret,akkor ne raboljátok egymás idejét.

2012. jan. 13. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:

most az kislányos csipogás, ha beismerem neki hogy nagyon szeretem?!

De jólesik neki nagyon ha mondom.

Nem csak az utóbbi időben van ez...

Csak én érzem ezt, szerintem, mert amikor találkozunk minden rendben van, bújik, átölel, szenvedélyesen csókol, csak néha látom ezt rajta...

2012. jan. 13. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
próbálj meg kicsit visszavenni te is, hátha feltűnik neki és felkelti az érdeklődését...a pasiknál ez általában beválik...ha észreveszem,hogy csappan az érdeklődésük, én is nemtörődömséget mutatok és egyből elkezdenek kapálózni, nehogy elveszítsenek
2012. jan. 13. 11:38
 10/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom...
2012. jan. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!