Hogy tudnám meggyőzni a dolgok ellenkezőjéről?
20 éves vagyok és a szüleimmel élek és anyukám nem szereti se a cigit se az alkoholt a többit meg már nem is említem..
Nos én még bulikon is csak minimális mennyiségű alkoholt iszok, mert nem szeretem.Drogozni és füvezni nem szoktam és cigizni sem.
Viszont anyukám nem rég megemlítettem hogy milyen cigi szagom van.
Ennek magyarázata pedig az ,hogy az összes barátom cigizik és valószínűleg rám szált a füst.
De én sosem dohányzom, sportolok rendszeresen, nem akarok fulladozni minden edzés alkalmával és egyszerűen nem tudom mi a jó a cigiben, mint minden ember már én is próbáltam és nem jön be.
Na de most nem akarok itt nektek magyarázkodni, csak leírtam, és visszatérve a problémámra ma anyukám talált nálam cigit a zsebemben, amit ma találtam és zsebre raktam hogy majd eltüntessem, az egyik fiókomban volt.
Mint azt fentebb írtam próbáltam már a cigit, egyszer kaptam az egyik barátomtól (még jó 1 éve) több szálat,hogy majd szívjam el,hogy megtudjam milyen jó a cigi.
Kettőt elszívtam a többit meg kidobtam mert nekem nem kell a cigi és,szerintem akkor került a fiókomba mikor anno 1 éve odatettem.
Most takarítottam a fiókot és itt volt anyukám is ezért tettem zsebre a cigit nehogy észrevegye,de ottfelejtettem ő meg megtalálta mikor a mosógépbe raktam a gatyát.
Nem mondott semmit,megkérdezte mi ez, én meg megmondtam hogy nem az enyém és ennyi volt,elment.
Most tudom hogy azt hiszi hogy cigizek,ami nem is érdekelne ha igaz lenne,de nem igaz.
És nála egy cigi is olyan rossz mintha naponta drogoznék és szurkálnám magam.
Hogy tudnám elhitetni vele hogy téved??
Nem vagyok az a beszélgetős típus hogy leülök és megbeszélem vele, de ha nincs más megmondanám neki, csak kérdés hogy mit mondjak és hogyan?
(Amúgy ő már bebeszélte magának hogy én cigizek és ez annyira idegesít,hogy az nem igaz, ez a cigi már csak meggyőzte végleg)
Azért nem is mentegettem magam, megmondtam hogy nem az enyém és kész.
Azóta nem is láttam anyukámat pedig a másik szobában van, szóval én nem megyek oda mentegetőzni.
Egyébként már nagyon sokszor tűnt fel az utcán váratlan pillanatban mikor a barátaimmal voltam és ők cigiztek.
Engem sosem látott cigivel a kezemben...
és ezzel téged nap mint nap szembesít hogy cigit talált nálad és most akkor te már pedig cigizel aranyom?
és van valami előzménye annak hogy nem hiszi el neked hogy nem a tiéd a cigi .. magyarul: hazudtál már neki valami olyat ami nagyon nagy csalódásként érhette? mert valószínűleg ezért nem tudod vele megértetni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!