Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 év feletti lányok! Mennyire zavarna benneteket, ha a barátotokról, partneretekről, udvarlótokról kiderülne, hogy még szűz? Befolyásolna valamilyen irányba?
Figyelt kérdés
Számítana valamit?2012. jan. 13. 00:41
41/51 anonim válasza:
Mindig mondtam : a nőket meg kell alázni.
Abból értenek egyedül.
42/51 anonim válasza:
hű de nagyon primitív vagy,kedves utolsó!
43/51 anonim válasza:
15:16 Pedig van vmi abban, amit ír.
44/51 anonim válasza:
Egyik exem kb fél évvel később vallotta be, hogy valójában szűz volt... pedig amikor először dugtunk, akkor azt mondta, hogy már szexelt párszor. Hát mit ne mondjak, nekem elég kiábrándító volt, de elég sok mindenre magyarázatot adott: hogy pl az se tudta normálisan, hova kell bedugni, tök passzív volt az ágyban, bénázott, ódzkodott a nyalástól, persze a szopást kérte, aztán volt, hogy alig akart neki felállni, aztán meg gyorsabban kilőtt mint a rakéta. És még estig írhatnám. Komolyan halál szánalmas volt és pont azért dobtam, mert semmit nem tudott nyújtani és arra volt jó az egész tötyögés vele, hogy elrabolt x hónapot az életemből a nagy büdös semmire. Ráadásul persze én kerestem magamban a hibát, miért volt ennyire béna, jó ideig taccsra vágta az önbizalmamat. Nekem tapasztalt férfi kell, nem egy töketlen balf.sz, elnézést, szóval soha többet ilyet...
45/51 anonim válasza:
Hát ez szörnyű. Bezzeg egy szűz csaj bénázását el kéne viselni hónapokig igaz?
46/51 anonim válasza:
Marhára nem izgat, hogy más nő mit lúzerkodik, én nem bénáztam, mikor elvesztettem nőként. Mondjuk ez azon is múlt, hogy nem 14 éves gyerekfejjel vetettem bele magam a dolgokba, fokról fokra haladtam, míg végül élesben csináltam az akkori barátommal. Én nem hisztiztem, nem rinyáltam, nem frigidkedtem.
47/51 anonim válasza:
tegnap 15:27
zsák a foltját,ilyen ez!
48/51 anonim válasza:
Nyilván van oka, hogy még szűz. Nem szeretem a tutyimutyi pasikat, szóval nem jutnék el odáig, hogy megtudjam az e.
26N
49/51 anonim válasza:
engem izgatna a dolog mert 1 szüz pasit jo dolog betanitani kényem szerint saját tipusra alakitani s egyántalán nem szégyen addig mig meg nem futamodik az elsö alkalom elött....24L
50/51 anonim válasza:
Akivel én lefekszem, azt őszintén szeretem. Nem érdekel, hogy szűz-e, ahogyan az sem, ha 100 nője volt előttem. Csak engem szeressen úgy, ahogyan én őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!