Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel történt már ilyen annál ez hogy működött? Nagy szerelmi bánatotokban csak rá gondoltatok és ugy éreztétek hogy.
3 Hete szakított velem életem szerelme mert új fiút talált magának ....
Én most is szerelmes vagyok belé...
Facebookon összevesztünk majd élőbe találkoztunk és mondtam,hogy nem tudunk barátok maradni mert ha sokszor látom akkor nem tudom soha elfelejteni mint szerelmemet.
Ezért már nem is találkoztunk 1 hete,pokoli érzés nekem is elhiheted,az első két hét az kegyetlen volt,a padlón voltam,idegileg kigyengültem,tönkrementem , felhivtam,hogy nem bírom nélküle és padlón vagyok....
De most harmadik hetet írunk és most is iszonyatosan hiányzik de valamivel jobb a helyzet,legalább már nem vagyok teljesen kiborulva de még mindig szeretem nagyon-nagyon :(
Nem tudom mikor fog elmúlni,ha nem lesz uj barátnőm akkor soha úgyhogy ha k'rva nehéz is lesz találnom kell egy uj barátnőt akibe ujra szerelmes lehetek :((
De amíg a régibe vagyok szerelmes addig piszok nehéz lesz :(
Azt szeretném ha újra más lányba lennék szerelmes és a régit pár hónap múlva felhívhatnám,hogy legyünk barátok mert nagyon szeretném és ő is ha barátok maradnánk de nekem ez így nem megy,én megígértem neki,hogy adjon pár hónapot és keresni fogom de ő ezt nem hitte el :((
Pedig fogom keresni :))
Nekem segít a napiszintű kondi :) meg nyáron a robogózás :(
De attől félek ha pár hónap után felhívom mint barát újra szerelmes fogok lenni belé :) mert nagyon szép lány :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!