Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondtam az exemnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam az exemnek, hogy még mindíg szeretem, de nem adott egyértelmű választ. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hirtelen felindulásomban elmondtam a volt pasimnak, hogy szeretném vele újrakezdeni. Nem adott egyértelmű választ, azt mondta, hogy idővel alakulnak ki újra az érzelmek, most nem tud mit mondani. Nagyon szeretett engem és hosszú ideig Ő akart visszaszerezni.

Közben megtudtam, hogy van egy csaj akivel randizik, bár Ő azt mondta még nem tudja mit szeretne ettől a lánytól.

Van értelme várnom Rá? Mert nagyon szeretném visszakapni.

De félek attól, hogy beleszerethet ebbe az új lányba.

2012. jan. 12. 23:09
1 2
 11/17 Vadmeggy ***** válasza:
100%

Emiatt ne szenvedj!

Minden okkal történik! Én is sok mindent megbántam, mert a barátnőm nem rég szakított velem és most jöttem rá, hogy nem becsültem meg eléggé és sokkal, de sokkal több mindent meg kellett volna neki adnom. Akkor még nem tudtam, hogy valaha emiatt szakítani fog velem, mert ő volt a világon legragaszkodóbb/legaranyosabb lány, akit ismertem. Amikor pedig már észbe kaptam és próbáltam helyrehozni a dolgokat már túl késő volt. Ha viszont nem szakított volna velem, akkor lehet, hogy ugyanaz a hülye ember maradtam volna és ugyanúgy nem becsülném meg.

Tanultam az esetből és a következő kapcsolatomnál, már mindent máshogy fogok csinálni!

2012. jan. 12. 23:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így jártál! Abban biztos vagyok, hogy én legközelebb nem fogok ilyen hibát elkövetni. Biztos nem hagyok ott olyan embert aki szeret és akit tulajdonképpen én is szerettem akkor is.
2012. jan. 13. 00:02
 13/17 Vadmeggy ***** válasza:

Én is ugyanezt fogom tenni! Csak az a szomorú az egészben, hogy az ember utólag veszi észre, hogy hol hibázott és mit hagyott ki :(. Főleg ha te tehetsz róla, hogy elveszítetted :(.

De az élet kegyetlen :)

Próbálj túllépni a dolgokon és legyél boldog!

Te mikor bántad meg a szakítást? Mennyi idő után?

2012. jan. 13. 00:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Fél évvel a szakítás után már megbántam. A "vallomásra" azért csak később került sor, mert abban bíztam, ha sokat vagyunk együtt, nagyon kedves, figyelmes és türelmes vagyok akkor mennek majd a dolgok a maguk útján. Nem akartam rákényszeríteni vagy erőltetni semmit. Sajnos lehet, hogy ha előbb nyilatkozom most más lenne a helyzet. De valószínűleg tényleg oka van annak, hogy ez így alakult.
2012. jan. 13. 00:28
 15/17 Vadmeggy ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy ha még mindig foglalkozik veled azok után, amit tettél vele, akkor még mindig szeret!

Szerintem ülj le vele beszélgetni és mondd el neki, hogy mit érzel. Ha nem tudja mit szeretne a lánytól, akkor valószínűleg semmi komolyat nem akar.

Szerintem van esélyed :), de neked kell eldöntened, hogy mit akarsz igazán, mert ha újra összejöttök már nem gondolhatod meg magad.

2012. jan. 13. 00:33
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen én is gondoltam már erre, jövő héten ha találkozunk ezt fogom tenni. Talán sikerül.

Soha nem gondolnám meg magam még egyszer. Bár csak egy év telt el azóta, éppen ennek a dolognak köszönhetően sokkal érettebb lettem.

Köszönöm!

Bárhogy alakul is mindenképpen sokat segítettél! :)

2012. jan. 13. 00:42
 17/17 Vadmeggy ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem :)
2012. jan. 13. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!