Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy mit érzek, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel egy társaságba járunk. Egy ártatlan viccelődéssel indult az egész, hogy majd a felesége leszek. Természetesen nem történ köztünk semmi. Nem is tetszett. Csakhogy egyre inkább elkezdett tetszeni. Nem illünk össze külsőleg, belsőleg viszont szerintem igen. Többször utalt rá, hogy a szerepjáték mindent megnehezít, meg, hogy tulajdonképpen szeret velem lenni. Egyszer találkoztunk kettesben(nem tudom, hogy ezt randinak lehet-e nevezni), akkor azt mondta, hogy kicsit ijesztő, mikor a játék valósággá válik. Többször lett volna rá esélye, hogy megcsókoljon, de nem tette. A problémám az, hogy, ha elmondom neki, hogy mit érzek iránta és Ő ezt nem viszonozza, félő, hogy a barátságunk (ami elég jó) megromlik. Szóval egyre inkább tanácstalan vagyok.

23/L

2012. jan. 12. 20:29
1 2
 11/11 asdface ***** válasza:

Ha szabad megjegyeznem,akkor egy kapcsolat 2 emberen múlik. Ha az egyik azt várja,hogy lépjen a másik,akkor soha nem lesz semmi.

Nem lehet mindig a fiúra várni.

Én is csináltam olyat,hogy egyértelműen megmondtam,hogy tetszik nekem és vártam az ő lépésère,hogy ő mennyire kedvel. Mondanom se kell,hogy nem lett belőle semmi. Egy közös baráton keresztül megtudtam,hogy ő úgy állt hozzá, hogy nekem kellett volna lépnem. Egyet a fiú,egyet a lány. Szerintem ő már lépett.

Egyébként,ha egy lányon észre venném,hogy egyértelmű lépést tesz,az eszméletlenül motiválna engem.

2012. jan. 13. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!