Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3hete ismerek egy lányt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3hete ismerek egy lányt és beszélgetünk és egyre jobban megtetszet és megirtam neki hogy tetszik és smsben ezt irta visza:Uristen nem tudok mit mondani 1 ora mulva irt még 1 smst:Miattam SOHA ne érezd magad Szarul. Most akkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2napal késöbb irt este hogy haragszok? én irtam nem. De akor ö mért nem válaszol Mert nem kapta meg és utána megirtam neki hogy adna 1esélyt? és vissza irta:Légyszi ne haragudj, de ezt még átkell gondolnom, nem azt mondom, hogy nem, de most káosz van bennem. Rá kérdeztem miattam, irta hogy sok minden miadt. Várom a válaszokat!
2012. jan. 12. 01:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

LOSS----> veszteség

vesztettél nem kerülhet a lyukába a dákód

you've lost the match

2012. jan. 12. 04:09
 12/14 anonim ***** válasza:
*FRIENDZONED!* :D
2012. jan. 12. 04:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de már azzal, hogy esélyt kértél tőle, buktad... Egyszerűen csak nem akar megbántani, azért nem mondja ki, hogy nincs nála esélyed.
2012. jan. 12. 08:20
 14/14 anonim ***** válasza:
70%

Sajnálom :(

Azt hiszem, a lányt megnyugtatná, ha azt mondanád neki, hogy az is jó lenne, ha csak barátok lennétek, és ha neki kellemetlen, akkor ne tekintsen rád udvarlóként, hanem barátként, testvérként, vagy ilyesmiként.

Velem is ugyanez volt, mikor gimis voltam. Nem lett volna a Föld hátán egy fiú sem, akivel jártam volna, mert nem voltam kész erre, bizalomra és maximális biztonságra, elrejtettségre lett volna szükségem, és nem arra, hogy valaki várjon tőlem valamit, valaki várja tőlem, hogy kéz a kézben járkáljunk. Csak egyedül arra lett volna szükségem, hogy bízhassak valakiben, leginkább egy fiúban, aki nem akarja erőltetni a pákapcsolatot, hanem akinek mindenhogy jó vagyok. Lehet, hogy ez a lány is valami ilyesmit érez. Ebben az esetben csak úgy tudsz javítani a helyzeten, ha felajánlod őszinte barátságodat, és viselkedéseddel is ehhez tartod magad, nem közeledsz hozzá úúúúgy, nem bámulod, csak mellette állsz barátként.

Akkor esetleg később lehet, hogy alakul köztetek valami.

Én is évek múltán olvadtam fel.

2012. jan. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!