Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ezzel mit akart elérni?
Figyelt kérdés
Mentem ki reggel az ajtón és a tarkómhoz vágott egy papucsot , elkezdett röhögni és majom hangot utánozva elszaladt..
De ez már nem az első eset..
Nem szeret már?
2012. jan. 11. 23:39
21/33 A kérdező kommentje:
Én nyugodt természetű ember vagyok sosem bántottam még őt..
Mondtam,hogy menjen pszichológushoz,mert nem normálisak a dolgai. Erre elkezdett csapkodni azzal ami a keze ügyébe került..
2012. jan. 11. 23:52
22/33 anonim válasza:
annyira, aranyos és kedvesnek tűnsz itt.. ki se nézném belőled hogy olyan tanácsot adsz egy lánynak aki valahogy meg akarja növelni a melle méretét, hogy: dörzsölj közé/hozzá wc-papírt:D
Sajnos valahogy nem tudom elhinni hogy ez igaz lenne. Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy (alapjáraton jófej, szimpatikus emberek tűntél kommentekből) unalom űzis miatt látott napvilágot eza kérdés:D
23/33 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat,hogy dörzsölje a melleit wc papírral. akkor inkább dörzspapírral.XD
2012. jan. 11. 23:59
24/33 anonim válasza:
Oh jaj, sorry, tényleg, az egy másik nagy kommentharczos volt. :D
25/33 A kérdező kommentje:
köszi a kitüntetést:P
2012. jan. 12. 00:02
27/33 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :) De nem vagy egyedül, mások is megkapták már ezt a becses érdemrendet:D
28/33 anonim válasza:
az új trolloktrollja szerepre pályázol mi?
29/33 anonim válasza:
Neked sincs jobb dolgod mint trollkodni ezen a kommersz oldalon? Nem hiszem h lány lennél, get a life! Geek!
30/33 anonim válasza:
mindenhez írsz választ, és 100% hogy nem csaj vagy, csaj egy unatkozó, trollkodó, szarkocka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!