Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie ahhoz hogy valaki készen álljon egy új kapcsolatra?
Hiába pontoz le mindenki,akkor is leírom:
A szerelem a hormonok játéka,tehát amikor ezek a hormonok már nem 'hiteteik el veled',hogy a másik közelében a mennyországban vagy,akkor állsz készen egy új kapcsolatra.
(aki nem hiszi:GOOGLE)
Nem pontozlak le, sőt kaptál 1 + -t.
A szerelem kémia. A szeretet, az érzelmi kötődés,
amig a hormonok tombolnak, az már agyi cucc...
Ha elmúlik a hormon hatása, akármikor bele tud
szeretni akárkibe..
Én se pontozlak le. Mert ez tényleg így van :) A hosszú párkapcsolatokban sem szerelmesek egymásba az emberek, csupán a szerelem idővel átalakul szeretetté, a közös emlékek és célok tartják össze a párokat.
Az, hogy a volt barátodnak új barátnője van, arra annyit tudok csak mondani: Nőre nő a gyógyír!
az hogy mennyi ideig tart míg elfelejted? ez mindenkinél más. Én 3 éves kapcsolat után 6 hónapig tébláboltam, mostanra érzem úgy, hogy készen állok.
Függ a kapcsolattól. Egyik exemet kb 1 hét volt "elfelejteni", bár megfelelőt, akivel újra kapcsolatba léptem "csak" egy hónap múlva találtam. Míg egy másik exem után kellett másfél év..
Szerethetett nagyon, de könnyedén megeshet, hogy már nem. De amúgy is, nem mindegy? Szakítottatok, dolgozd fel, és lépj tovább, ne a múltban élj.
18:39-es vagyok
mint már leírtam a mai napig nem tudtam rajta túllépni,egy másik kapcsolatba belemeni pedig elég rossz attól nem teszed magad túl rajta én megpróbáltam nem ment :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!