Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar szeretkezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szeretkezni velem a párom?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk mindketten. Több mint 3 éve vagyunk együtt és eddig csak 1x történt meg! Azt mondja ő nem igényli annyira!Én viszont igen, de nem kapom meg amit akarok? Ez miért van?
2009. máj. 25. 11:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Itt valami nagyon nem stimmel. minden egészséges fiatal ffi igényli a szexet. én nagyon komolyan elbeszélgetnék a barátommal a helyedben, és előre leszögezném, hogy kerülje a mellébeszéléseket, és mondja el, mi a valódi gond. sajnos azt sem tartom kizártnak, hogy a barátod valójában nagyon is igényelné a szexet, csak épp nem nővel. már ha érted, mire célzok. nem ez lenne az első és utolsó eset. van egy ismerősöm, aki több év kapcsolat után vallotta a be a barátnőjének, hogy azért hárította a szexet oly sokszor az együtt töltött évek alatt, mert valójában a fffiakhoz húzott, de ezt addig igyekezett elfojtani magában.

egyebet nem tudok írni, mint hogy öntsetek végre tiszta vizet a pohárba.

2009. máj. 25. 15:59
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem vagy nagyon gátlásos lehet, de akkor is nyitottnak kéne lennie a beszélgetésre, vagy a problémamegoldásra, amihez (a válaszaid alapján) neked megvolt a türelmed... De az is lehet, hogy csak többet kellene "gyakorolnia" :) akár veled, akár egyedül, de megvannak ennek a technikái, hogyan lehet visszatartani a magömlést, erre a neten szerintem számtalan jó oldalt találsz.

Másrészről pedig tényleg furcsa, ha azért nem vagytok együtt, mert nem igazán kívánja a szexet. A "nem igénylem annyira" szerintem nem 3 évben egyszer, hanem mondjuk 1 hónapban 1x, bár szerintem már az is ritka...

Akkor lehet, hogy meleg, ami nem egyszerű téma... akkor nagyon is nehéz lehet neki, és ezen csak az segíthet, ha meleg társaságot keres, akik átmentek ugyanazon, amin ő.

Szerintem kérdezz rá nyíltan, hogy 1 - tart-e valamitől, 2 - tudsz-e neki segíteni, 3 - ha ezekre nem ad értelmes választ, kitér a válaszadás elől, leráz téged, akkor egyértelműen kérdezz rá, hogy inkább fiúkról álmodik-e. Akárhogy is, de ha ezzel provokálod, előbb-utóbb úgyis kinyögi, hogy mi baja. Már ha egyáltalán magának bevallja, tehát pontosan tudja, h mi az, csak nem akarja mondani. Ha nem mondja meg, és nem hagy magán segíteni, akkor talán inkább hagyd...

2009. máj. 25. 16:31
 23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat
2009. máj. 26. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!