Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szeretkezni velem a párom?
erőszakold meg :):):)
persze ezalatt azt értem, hogy kezdeményezz te, és egy kicsit legyél rámenősebb, csókolgasd, izgasd fel, és akkor hátha nem tanusít ellenállást.
már ne is haragudj, de ha ennyire nem akar, és nem kíván téged, akkor minek erőlködsz?
nem szeret téged ez a srác, és egyáltalán nem kíván.
keress magadnak új párt, aki szeret, és megad neked mindent.
Nagyszüleim még 60 évesen is hetente 3-szor szeretkeztek, te pedig fiatal vagy, igényled a szeretkezést.
Így nem vagytok igazi szerelmespár, csak barátok.
Reménytelen a gyerek, és lehet hogy még nem derült ki, de a saját neméhez vonzódik.
Szerelem nélkül sem bírja ki 1 fiú, hogy 3 évig hozzá sem érjen a nőhöz, főleg ha még oda is dobja magát neki.
Bizti, hogy nem homo a srác!
Igazatok van de szertem! Ó ne már, ez olyan durva!
Én nem hiszem el,hogy ilyen lehetséges. Nincs a világon olyan férfi,aki ne kívánná a szexet.Főleg nem 3 évig...pfff...ne haragudj,de a barátodat nem tekintem férfinak. És azt sem tudom elképzelni,hogy lehet ilyen kapcsolatban élni egyáltalán.Hihetetlen...
Géb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!