Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar szeretkezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szeretkezni velem a párom?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk mindketten. Több mint 3 éve vagyunk együtt és eddig csak 1x történt meg! Azt mondja ő nem igényli annyira!Én viszont igen, de nem kapom meg amit akarok? Ez miért van?
2009. máj. 25. 11:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ezeken már túl vagyunk!
2009. máj. 25. 12:26
 12/23 A kérdező kommentje:
amúgy én vagyok neki az első
2009. máj. 25. 12:27
 13/23 anonim ***** válasza:

erőszakold meg :):):)

persze ezalatt azt értem, hogy kezdeményezz te, és egy kicsit legyél rámenősebb, csókolgasd, izgasd fel, és akkor hátha nem tanusít ellenállást.

2009. máj. 25. 12:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Mindig én kezdeményezem,de semmi! Ne tudd meg mi mindent próbáltam már de hiába!
2009. máj. 25. 12:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Hehe, nem hiszem, hogy ha a szádba veszed a farkát (aztán miután elment pár perc alatt, kicsivel később mégegyszer), ne lehetne rávenni VALAHOGY a szexre, pl hogy ráülsz.
2009. máj. 25. 12:37
 16/23 A kérdező kommentje:
De már próbáltam és keresztbe tette a lábát, hogy még véletlenül se! Mit gondolsz, hogy esett?
2009. máj. 25. 12:42
 17/23 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj, de ha ennyire nem akar, és nem kíván téged, akkor minek erőlködsz?

nem szeret téged ez a srác, és egyáltalán nem kíván.

keress magadnak új párt, aki szeret, és megad neked mindent.

Nagyszüleim még 60 évesen is hetente 3-szor szeretkeztek, te pedig fiatal vagy, igényled a szeretkezést.

Így nem vagytok igazi szerelmespár, csak barátok.

Reménytelen a gyerek, és lehet hogy még nem derült ki, de a saját neméhez vonzódik.

Szerelem nélkül sem bírja ki 1 fiú, hogy 3 évig hozzá sem érjen a nőhöz, főleg ha még oda is dobja magát neki.

2009. máj. 25. 12:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Bizti, hogy nem homo a srác!

Igazatok van de szertem! Ó ne már, ez olyan durva!

2009. máj. 25. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem el,hogy ilyen lehetséges. Nincs a világon olyan férfi,aki ne kívánná a szexet.Főleg nem 3 évig...pfff...ne haragudj,de a barátodat nem tekintem férfinak. És azt sem tudom elképzelni,hogy lehet ilyen kapcsolatban élni egyáltalán.Hihetetlen...

Géb

2009. máj. 25. 13:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Nem Neked, Neki. Esetleg, ha rá tudod venni, párterápia, együtt. Komolyan. Ha tényleg szereted.
2009. máj. 25. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!