Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom altalaban unnepek, szulinapok.. fontos esemenyekkor ajandekoz meg. De nem ertem miert igy vasarol?
Te kaptál Valentin napra egy pogácsát??? :-D
Ezt nevezem,én nem kaptam semmit (3év után) :-)
Szerintem célozgass arra, amit szeretnél, vagy ha együtt mentek valahová,akkor állj meg a kirakat előtt, és mondd, hogy "de szeretnék egy ilyen karkötőt!"
nem. nem a szándék a fontos.
a pasik azért ajándékoznak, mert kell. nyűg alapvetően.
Ha nem volna kötelező, akkor időnként (ritkán) eszünkbe jutna és kapnátok valami igazán szépet. De így, hogy muszály, a legtöbb pasi igyekszik letudni, oszt jólvan. Valamit vettünk, a gesztus megvolt, úgysenem találjuk el, hogy minek örülne, akkor meg nemtökmindegy?
Mi pl nem vettünk egymásnak semmitsem valentin-napra, mert szerintünk butaság az egész,és csak egy "felturbózott" nap,hogy mindenki költsön egy csomót ajándékra. /szerintünk minden nap ajándék,amit együtt lehetünk:)/
Viszont azért az elég furcsa,hogy dolgokat vásárol neked,ami igazából nem okozza a legnagyobb örömöt. Én nőnapra egy hatalmas orchideát kaptam a barátomtól, pedig kb még 4 évvel ezelőtt mondtam neki,hogy mennyire szeretem azt a virágot,és akkor még nem is jártunk... /5 hónapja vagyunk együtt/
Utalgass rá,hogy jaj,milyen szép ez a valami... vagy neten nézelődj,amikor ott van ő is,és látja akkor is,hogy mire vágynál.
Van egy tuti tippem, én is ezt csináltam a pasimmal és mára már tudja minek örülnék! Szerettem volna egy parfümöt, de nme akartam, hogy követelőzőnek tűnjek. Csak szegény vhogy mindig mellényúlt az ajándékot illetően, nem voltak itt sem pénzügyi dolgok! Pl. egyszer kaptam kihangosító szettet :S
Szal' megláttam az egyik kedvenc magazinomban egy hirdetést a parfümről és jól látható helyen "véletlenül" pont ott kinyitva :) ott felejtettem....:)
Rajzoltam mellé egy smile-t is! Másnap volt a névnapom és megkaptam....:) Egy idejig még utalgattam, vagy ha sétáltunk együtt valahol és megláttam valami szépet, csak annyit mondtam : Milyen szép.....és mosolyogtam hozzá! :)
Mára már kiismerte sz ízlésem és azt vesz, aminek örülök! :) Próbáld ki!
jszép a rózs szép a karkötö meg a parfüm is de ennél sablonosabb ajándékot nem is lehet adni!!
és különben ezekből is van millioegy fajta lehet amit megvesz az utána nem fog tetszeni és nem fogod hordani/használni. ennyi erővel elfihetne vásrolni ugy meg nincs meg a meglepetés öröme
tény h valentin napra egy pogit adni elég fura dolog....
mielött jön valami ünnep elötte néz mki magadnak valamit és ha mást nem vidd el arrafelé mutasd meg neki ha ruhanemű esetleg probáld elötte fel és mond el neki h nincs rá pnzed. akkor ha a srácnak leesik az ünnepre megveszni, de persze ott van a vagy nem.
adj neki egy kis "iránytűt" vesd be magad hisz nőből vagy!!
Én meg valentinnapra egy pirostangát kaptam a barátomtól melltartóval :D
Eléggé enyhén meglepődtem mert nem számítottam rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!